2777
2789
عنوان

وقتی مادر شوهرم فهمید سقط کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات فوق العاده س

😊

یه شبایی تو زندگی هست که                                     وقتی دفتر خاطرات زندگیتو ورق میزنی به چیزایی میرسی که نمیدونی تقدیرت بوده یا تقصیرت به ادمایی میرسی که نمیدونی دردن یا همدرد به لحظه هایی میرسی که هضمش واسه دل کوچیکت سخته و به دردایی میرسی که برای سن و سالت بزرگه به آرزوهایی که توهم شد رویاهایی که گذشت به چیزایی که حقت بود اما شد توقع! و زخمهایی که با نمک روزگار آغشته شد و احساسی که دیگران اشتباه می نامند دست آخر دنیایی که بهت پشت کرده و بازهم انتهای دفتر، خودت میمانی و زخمهایی که روزگار پشت هم میزندو سکوت هم دوای دردش نیست...                                          "کاش دنیا مهربان تر بودی "                            
به کلیه ت عشقم ایشالله زودتر مامان میشی زنگ زد حالتو بپرسه جوابشو نمیدی😎

نه دیگه زنگ که نمیزنه ولی خب منم هیچوقت یادم نمیره این کارشو ان شالله که زود باز باردار میشم..مرسی عزیزم 

اسی شاید میخواسته کسی اونجا نفهمه.و شاید بعدش چیزی نگفته ک مثلا به روت نیاره دلت اذیت نشه .یا نمیدون ...

نه حالمم اخه نپرسید بعدشم که هیچ زنگی نزده بود بهم چون هرروز بهم زنگ میزد

چرا ماذرشوهرت برات مهمه؟؟؟؟ اونم فردا وپیر شد یا بهت نیاز داشت تلافی کن

آره نباید مهم باشه ولی خب من این روزا خیلی حساس شدم رفتارش بیشتر باعث عذابم میشه..اخه من مشکل رحم داشتم بعد چند سال بچه دار شدم 

جبران میکنی براش بگو عوض دلداری دادن قیافه میگیری که یعنی تو دلیمو بیشتر از من دوست داشتی؟

اصلا باهاش حرف نزدم مطمئنن هیشکی بیشتر من دوستش نداشت ولی خب منم بیشتر شناختمش

بعضی از مادرشوهرا بیشعورن ولش کن دایورتش کن حالم از هرچی مادرشوهر بهم میخوره

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
آره نباید مهم باشه ولی خب من این روزا خیلی حساس شدم رفتارش بیشتر باعث عذابم میشه..اخه من مشکل رحم دا ...

درکت میکنم ایشالا دامنت به زودی سبز میشه توکل به خدا 

مادرشوهر منم دقیقا مثل براشماست ، سرد خشک و از غریبه هم بدتر ، ذره ای برام مهم نیست و هیچ ارزشی براش قائل نیستم

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
مادرشوهرم بهم میگف مرغوگرفتیم که برامون تخم بزاره اگه بچه نیاری پس براچی گرفتیمت

مادرشوهر من انقد سیاست داره با حرف نمیسوزونه با عمل میسوزونه مثلا من الان هر چقد پیش شوهرم بگم شوهرم باورش نمیشه چون تا خالا چیزی نگفته پیشش 

مادرشوهرم بهم میگف مرغوگرفتیم که برامون تخم بزاره اگه بچه نیاری پس براچی گرفتیمت

واقعا دلت نگرف ازاین حرف؟؟؟

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾
شاید فک میکنه از قصد سقط کردی... بهش بگو که بجه ناقص بوده جنین ک قلبش تشکیل نشه خودش سقط میشه

نه میدونه من عاشق بچه ام خیلی ذوق داشتم..اخه من یه مشکل ناباروری داشتم خبر داشت