2777
2789

كسي تا حالا مدرك ليسانس داراي استعلام خريده ؟اگه ميشناسيد كسي رو كه بتونم ارش بخرم ميشه معرفي كنيد و شمارشو بزاريد به خدا يه ساله دنبالشم ولي به خاطر هزينه ي زيادش به  هركسي نميتونم اطمينان كنم اگه ميشناسيد لطفا معرفي كنيد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله يكى از دوستان همسرم ٤ سال پيش براى مهاجرت خريد ايرادى نداره بپرسم براى چكارى ميخواى عزيزم ؟

سلام فوق ليسانس تغذيه دارم چون ليسانسم صنايع بود بهم حق مطب نميدن ميخوام ليسانس تغذيه رو مدركشو بخرم

تروخدا اگه ميتونيين ازش بپرسين از كجا گرفته 

فوق ليسانس تغذيه دارم چون ليسانسم صنايع بوده بهم حق مطب نميدنميخوام ليسانس تغذيه مدركشو بخرم  ...

ببین لیسانس پژوهشکده خوارزمی هم قابل استعلامه وحتی تو کشورای دیگه معتبرتر تو یه هفته بهت میدن با قیمت ۱۷۰۰تا۲میلیون

اما آموزش پرورش حدود ۲۵میلیون پات میفته