2777
2789
عنوان

نظام مهندسی

278 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها کیا اینجا این ازمون رو شرکت کردن؟چه رشته ای ؟چهارشنبه جوابش میاد بیاین دعا کنیم دور هم قبول شیم😁

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

سلام ان شاللع قبول شده باشین 

یه سوال دارم دیدم یه تاپیک برا نقشه ساختمانی به یکی کمک کردین 

من خودم دو طبقست طبقه اول ساخته شده که اوستا اصلا به نقشه نیگا نکرده خودش دلبخواهی ساخته حالا طبقه دوم من به مشکل خوردم نمی‌دونم چطور درست کنم 

صدو بیست متر زیر بنا 

مستطیل شکل 

.......خدایا شکرت ....

بلد نیستم عکس بفرستم 

از شمالی جنوبی هم سر در نمیارم البته فک کنم شمالی باشه یعنی سه طرف دیواره فقط طرف شمال بازه میشه پنجره گذاشت ررفای دیگه بسته هست

دلم میخواد سرویس اشپزخونع جلو باشه چون پایینه اخر هستن و پنجره هم ندارن بدم میاد

.......خدایا شکرت ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم کمکم کنید

سلام عزیزم ممنونم ساختمان شمالی جنوبی منظور همون ورودی ساختمان که برای شما از جنوب پس میشه شمالی جنوبی

ببینید همه چی طبق استاندارد باید طراحی شه از نظر نورگیری خونه و ابعاد زمین 

اینستا دارین؟

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام