2777
2789
عنوان

پنجشنبه رفتم سونوگرافی دوقلو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7172 بازدید | 160 پست

باور کن  تو از بندگان برگزیده ای

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری دخترت دوماهس

بعد حامله ای حداقل تا دوماهگی نمیشه تشخیص داد دوقولو بودنو

چ عجیب

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
دختر دوماهه؟؟ معذرت میخوام اونوقت چ جوری انقد زود فهمیدی بارداری تا 40 روز ک اصلا نمیشه نزدیکی داشت ...

ولی راس میگی واقعا

فقط ۲ماه طول میکشه تا قلبش تشکیل شه

فک کنم تا از بیمارستان مرخص شده

لقاح انجام شده😂

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دختر دوماهه؟؟ معذرت میخوام اونوقت چ جوری انقد زود فهمیدی بارداری تا 40 روز ک اصلا نمیشه نزدیکی داشت ...

من تا ۳۰روز خونریزی داشتم بعد رابطه داشتم دخترم دوماه و ۷روزشه 

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
با هم بزرگ میشن در عوضش 

این با هم بزرگ شدنه

دماره من یکی رو که دراورده

البته فاصلشون ۲سال و نیمه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ولی راس میگی واقعا فقط ۲ماه طول میکشه تا قلبش تشکیل شه فک کنم تا از بیمارستان مرخص شده لقاح انجام ...

اره😂😂😂😂😂😂😂تو نی نی سایت مورد داشتیم حامله بوده باز دوبارم باردار شده لقاح اندر لقاح😐😐😐😐

الهیییی بگردم😍😍😍😍😍😍😍  نترس مطمئن باش هم خدا خیلی کمک میکنه هم اطرافیان من مورد مشابه دیدم خودش میگه باورم نمیشد بتونم الان ماشالله بزرگ شدن

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
من تا ۳۰روز خونریزی داشتم بعد رابطه داشتم دخترم دوماه و ۷روزشه 

عزیزم پس الان ۵هفته ای

حتی قلب هم تشکیل نشده

یا دکتر ایستگات کرده

یا تو مارو😐

سلام عزیزم

خواهرم منم ی بچه داشت,بعد خدا یدونه دو قلو بهش عطا کرد اولش افسردگی گرفت که چیکار کنم با این هزینه ها ولی وقتی نینیا اومدن ماشالله هزار ماشالله ارث خوبی بهشون رسید نتیجه اینکه خدا روزی و انرژی رو میدهـ

تبریک میگم مبااارکا باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍سلام بر غریب ترین و تنها ترین دردانه ی عالم✋