2777
2789
عنوان

پنجشنبه رفتم سونوگرافی دوقلو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7173 بازدید | 160 پست
منم درکت میکنم واقعا سخته من دو سال و نیم شبا تا صبح بیدار بودم دوقلوهام خیلب خیلی کم خواب بودن ...م ...

فکرشو کن دیشب از ساعت ۱۱ شروع کردم به خوابوندن تا ۵ صب دو تاش تو بغلم یکی رو پام یکی تو دسم دیگه کمرم خم شد اصلا کارایی که میکنم همیشه به خودم میگم مغزم دیگه درست کار نمیده کارا رو برعکس انجام میدم دستام جون ندارن وسایل از دسم میفتن حتی گوشی یا لیوان اب همیشه هم تنهام شوهرم یا شیفته روزه یا شب اونم ۱۲ ساعته و وقتی هم میاد خستس کمکی نمیکنه زیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم دو قلو دارم دو ماهه هستن همیشه این جمله رو با خودم تکرار میکنم  خدا تو که این نعمتو د ...

منم داغون شدم دخترم کولیک هم داره دیوونم کرده 

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
منم داغون شدم دخترم کولیک هم داره دیوونم کرده 

بچه ها منم دارن اینقدر که ازیت میکنن دیگه اینو فراموش کردم هر چی سخت بگیری بیشتر میشه من که دیگه ن رعایت میکنم غذا خوردنمو ن دارو نفخ میدم خودشون دیگه عادت کردن 

من 6هفته ام بود سونو گفت قلبش تشکیل شده..سر بچه ی اولمم 5هفته بودم رفتم سونو گفت دوقلو هست .سری بعدش ...

میدونم عزیزم واسه همین چند بار ازشون پرسیدم چند هفته هستن ولی جواب ندادن 

منم گفتم معمولا اینطوریه ک تو ۸ معلوم میشه خودم تو ۵ فقط ساک حاملگی دیده شد 

اما متاسفانه جواب ندادن ک چند هفته هستن 

فکرشو کن دیشب از ساعت ۱۱ شروع کردم به خوابوندن تا ۵ صب دو تاش تو بغلم یکی رو پام یکی تو دسم دیگه کمر ...

دقیقا حال و روز اونموقع منی...خدا توان بده بهت  عزیزم این روزام میگزره ...عوضش یکم بزرگتر بشن با هم بازی میکنن و شما با خیال راحت روزها میتونی بخوابی ....خدا حفظشون کنه..