2777
2789
عنوان

عقدم داره بهم میخوره😔😔خیلی غمگینم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 42 پست

وااااااااااااااااااااااااا حالا دو هفته این ور اون ور مگه چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فککردم داری میگی خودتون به نتیجه نرسیدید!!!!!!!!!!!!

بیا تاپیک منو ببین که دو هفته مونده کنسل شد بخاطر بچه بازیش!!! اونوقت قدر خودتو بدون 

کسی جز پدر و مادر نامزدم قرار نبود باشه..ولی الان اوناام نمیان دیگ

میدونم سخته برات اما بهتره کمی صبر کنی. اگه الان حرکتی کنی بهت دید پیدا میکنن اول کاری. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس من چی بگم بعد از ۴ سال دوستی و خواستگاری اومدن کلا بهم خورد

منم از بهم خوردن میترسم..ما پنج سال باهم بودیم..پارسال اومدن خواستگاری ولی کنسل شد..دوباره امسال اومدن میترسم دوباره کنسل شه

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
وااااااااااااااااااااااااا حالا دو هفته این ور اون ور مگه چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فککردم داری میگی خود ...

دو هفته نیس چن ماهه

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
دیگه یه عقد کردن خالی چه اشکالی داره؟دوست منم عقد کرد توی محضر فقط با حضور خانواده ها

عقد ماام قرار بود اینطور باشه..فقط شش نفر بریم محضر..ولی اونم کنسل کردن

بعد پنج سال داشتم عقد میکردم..انقد تو این مدت قرار بوده کارمون درس بشه و نشده میترسم ب ااز بهم بخوره

وا برادرش کرونا گرفته خانوادش که نگرفتن یه عقد محضری ادا اصول نمیخواد

وا برادرش کرونا گرفته خانوادش که نگرفتن یه عقد محضری ادا اصول نمیخواد

منم بخاطر همین غصه میخورم..برادرش تهران زندگی میکنه اصلا اینجاام نیس ک بترسن از اون بگیرن

دقیقا عین من  پارسال اومدن بهم خورد  باز امسال اومدن بازم بهم خورد

😔😔😔

برای منم بار اول برای کرونای پدرش عقب افتاد دفعه دوم کرونای دامادش دفعه سوم مادرش گفت کلا نمی‌خوام م ...

وای چقد بد