2777
2789
عنوان

عقدم داره بهم میخوره😔😔خیلی غمگینم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 42 پست

خودخواه نباش.بسپر به فاطمه زهرا فقط

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درک کن گناه داره عقد و میتونین بگیرین❤️

بعد پنج سال داشتم عقد میکردم..انقد تو این مدت قرار بوده کارمون درس بشه و نشده میترسم ب ااز بهم بخوره

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
وا غصه نداره ک..فوقش،دوهفته دیگه عقد میکنی

دو هفته نیس اگ بمونه سه چار ماه میمونه

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈

اولا مبارکهههههه😍

دوما واسه دو هفته دق نکن چالشای زندگی خیلی سخت از این چیزاس😑😄

سوما ان شا الله که خوشبخت و عاقبت بخیر شی💟💟💟💟

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

منم یه هفته قبل عروسیم خواهرشوهرم آپاندیسش ترکید. حالا ما تالار رزرو کرده بودیم و کارتامون آماده کرده بودیم. بخشیش رو هم پخش کرده بودیم. بهتره درک کنی اونم میخواد تو عقد باشه. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
منم بودم ناراحت میشدم ولی تو این شرایط لطفا صبر کنید اگه عقد کنی ولی خدایی نکرده یکی از اعضا بیمار ب ...

اخه قرار بود فقط شش نفر بریم محضر جشنم نگیریم.. الان اونم کنسل شد

منم یه هفته قبل عروسیم خواهرشوهرم آپاندیسش ترکید. حالا ما تالار رزرو کرده بودیم و کارتامون آماده کرد ...

کسی جز پدر و مادر نامزدم قرار نبود باشه..ولی الان اوناام نمیان دیگ