قرار بود سه شنبه این هفته عقدم باشه ولی برادر نامزدم کرونا گرفته..بخاطر این تعطیلات دو هفته ایم ممکنه عقدم بیوفته عقب..دارم دق میکنم از غصه ..ب نظرتون چیکار کنم😭😭😭
تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم بودم ناراحت میشدم ولی تو این شرایط لطفا صبر کنید اگه عقد کنی ولی خدایی نکرده یکی از اعضا بیمار بشه غصه میخوره یکم شرایط بهتر شه اونوقت یه عقد مفصل بگیر
منم یه هفته قبل عروسیم خواهرشوهرم آپاندیسش ترکید. حالا ما تالار رزرو کرده بودیم و کارتامون آماده کرده بودیم. بخشیش رو هم پخش کرده بودیم. بهتره درک کنی اونم میخواد تو عقد باشه.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض