2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه کمک لطفا....

107 بازدید | 12 پست

سلام...

دخترم ۳۵ روزشه ،تازگیا گاهی حس میکنم موقع جیش کردن قرمز میشه و زور میده انگار...البته کولیک خفیف هم داره ...با خودم میگم‌نکنه عفونت ادراری کرفته....

تب و بیحالی نداره...هم خوب میخوره هم خوب میخوابه...تعداد جیش ها و پوشک خیسش هم کم نشده.....

ممکنه واقعا عفونت گرفته باشه؟؟؟ببرمش دکتر ؟؟؟

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

ن نگران نباش

پسر منم موقع مدفوع کردن زور میزنه و قرمز میشه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا دکتر دیدتش؟ شاید چسبندگی داره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه وقتی کوچیکه به هرچیزیش که شک کردی باید ببری دکتر این نظر منه

پسر خودمم شش ماهشه.وقتی ۵۰ روزش بود بخاطر یه دکتر بی مهارت کارش ب بستری کشید دیگه چشمم ترسیده

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  
تا حالا دکتر دیدتش؟ شاید چسبندگی داره

بله...چند بار بردمش متخصص و همه جاشو بررسی کرده از لحاظ سلامتیش....

دختر بزرگم داشت ،الان درست شده خدار وشکر

بچه وقتی کوچیکه به هرچیزیش که شک کردی باید ببری دکتر این نظر منه پسر خودمم شش ماهشه.وقتی ۵۰ روزش بو ...

عزیزم...خدا گل پسرتو نگهداره برات.....میفهمم...خیلی بده گیر دکتر بی تجربه افتادن...

عزیزم...خدا گل پسرتو نگهداره برات.....میفهمم...خیلی بده گیر دکتر بی تجربه افتادن...

خیلی بدتر از بد

بدترین تجربه زندگیم شد.انشاالله هیچ مادری گرفتارش نشه

عزیزم برای این موارد به نظر من زیاد نظرخواهی نکن حتی نظر مادرتم نخواه.فقط ببرش پیش متخصص

میگم دختر 4 ماهه من خیلی سرش و بینیش میخاره 9نمیدونید علتش چیه

پسر من اینکارو میکنه هم گوش درد داره.فکر کنم برای پسر من ازدندون دراوردنه