2777
2789

خونه وآسپزخونه... درحالی ک زن خونه اوکی وتمیز باشه زندگی کنی؟! واینکه شوهربی احساس وفقط منطقی... ومثل مردای قدیم رفتارمیکنه زندگی کنی؟! وعشق وعلاقه ی بینتون نیست... باوجودیه دختربچه... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ علاقه نبود چطور ازدواج کردین؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

شوهر خودم اینطوریه. ولی یکمم خوبیای دیگ داره، 

بله تحمل کردم

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
من مادرشوهرم وسواس شدیده شوهرم بود اوایل عروسی گیر میداد بعد بیخیال شد عین خودم شد البته من خونه رو ...

دقیقا شوهرمنم همینه... بخداازخودم تعریف نمیکنم ولی خونه همیشه عین دسته گل وغذاآمادست ولی اون گیرای مریض گونه میده

شوهر من بشدت دخالت میکنه

خونه هرررررچقدرم تمیز باشه باز یه ایرادی میگیره

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من