2777
2789
عنوان

حاضری ک باشوهرتقریباوسواس و گیربده تومسایل خونه و

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 65 پست
بذار یسری ریزمشکلاتم بگم همسرم  اوایل برنج موقع شستن آب ندی بره.خوب حق داشت من اهمیت نمیدادم ا ...

خب اره دروغ چرا ازش خیلی درسای خونه داری گرفتم

ولی من خردادی ام یه موقع مود کاریو دارم ی موقع ندارم.بعد هی آلارم شلختگی وارد شه مخ آدم ارور میده نه?یا من و اسی کم صبر شدیم?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اره دروغ چرا ازش خیلی درسای خونه داری گرفتم ولی من خردادی ام یه موقع مود کاریو دارم ی موقع ندارم ...

من کلا لجوج و عجول بودم هنوزم هستم تاحدودی ولی اگ قرار آدم کنارنیادد راه حل درست پیدانکنه صدبار صدجا هم ازدواج کنه همین 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
خدایی نکنین اون دنیا در مقابل همین دستای مهربونت مسّولی...ازت میپرسن چرا بهمون ظلم کردی شما جوانی ح ...

خودمم این میگم همسرم راضی نمیشه برم تحت درمان میگ قرص نابودت میکنه 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
خودمم این میگم همسرم راضی نمیشه برم تحت درمان میگ قرص نابودت میکنه  

عزیزم وهله اول رفتار درمانی و آرامش ذهنی و تراپی هست دارو درمانی نیست

از خودت راضی شو بگو همه چی خوبه.من با دستام کار دارم میخوام پسرمو زن بدم دخترمو شوهر بدم نوه مو بغل کنم😄😘

عزیزم وهله اول رفتار درمانی و آرامش ذهنی و تراپی هست دارو درمانی نیست از خودت راضی شو بگو همه چی ...

اره یبار رفتم مشاوره گف روان درمانی بعد روانپزشک کنارش آخه تو یه بازه زمانی مراسترسم کرونا وهدفی ک دارم مزید بزعلت شدع