2777
2789
عنوان

⭕️ آدم حسابی بودن❗️❗️❗️

977 بازدید | 26 پست

دوست خوبم خيلی با حوصله و با آرامش این رو بخون و شما هم نظر خودت رو بگو 😉

از نظر شما آدم حسابی ها چه جورین؟ 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

مثل منن پولشون میخورن دم نمیزنن👩‍🦱👩‍🦱😂😂

نوشابا سابقدونم   نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه    پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام   

۱- آدم حسابیا زیاد نمی خوابن. صبح ها زود بیدار میشن و بعد از ظهر ها حتما نیم ساعت استراحت میکنند، شبها هم دیرتر از ۱۲-۱۱ نمیخوابن.

۲- آدم حسابیا شبها با لباسی که برای خوابه میخوابن نه لباسی که باهاش غذا خوردن و غذا درست کردن یا بیرون‌ رفتن!

قبل خواب هم مسواک میزنن.

۳- آدم حسابیا حداقل روزی نیم ساعت ورزش میکنن.

۴- آدم حسابیا زیاد حرف نمیزنن مگر اینکه ازشون بخوان.

۵- آدم حسابیا برای ظرف شستن و تمیز کاری و تعمیر ماشین حتما دستکش دستشون میکنن.  

۶- آدم حسابیا بی دعوت جایی نمیرن.  

۷- آدم حسابیا لباسهایی که استفاده نمی کنند را میبخشن.

۸- آدم حسابیا حتما توی خونه یا محل کارشون یه گلدون دارن که هر روز بهش آب بدن.

۹- آدم حسابیا حتما یه اصولی دارند که بهش پایبند هستند.

۱۰- آدم حسابیا به نظرات و عقاید دیگران احترام میزارن.

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه انقدر سرشون تو زندگی بقیه نباشه!!  این که حسود نباشند!!  اینگه همش فکر شکم نباشند!!  این که پشت سر کسی دروغ و غیبت نکنند!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

متشخص و محترم هستن, به وظایفشون عمل میکنن و وقت دیگران رو تلف نمیکنن

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

نمیش گف ادم حسابی در واقع میش گف ادمی ک زندگیش رو برنامع اس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

میشه رو خودشون و قولشون حساب کرد

میشه بهشون تکیه کرد

میشه بهشون مطمئن بود

ی دفعه نمیزارنت تو خماری

حرف و عملشون یکیه

پشت سرت ی کار نمیکنن جلوت ی کار دیگه

اگر حس کنم بی ادبی جوابتو نمیدم دیگه، چون شخصیتم اجازه نمیده با هر کسی بحث کنم😊
۱- آدم حسابیا زیاد نمی خوابن. صبح ها زود بیدار میشن و بعد از ظهر ها حتما نیم ساعت استراحت میکنند، شب ...

موارد 1,3,5,8 صرفا علاقه شخصیه و تفاوت ادم ها باهم هست

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
موارد 1,3,5,8 صرفا علاقه شخصیه و تفاوت ادم ها باهم هست

بله درسته 

یک دیدگاه کلی هست و توی همین صفحه چند نظر خیلی خوب به لیست اضافه میشه

خوش قولی 

مطالعه

حسادت نکردن

و...