2777
2789

چرا میخواین چاق شین جدی ؟

لاغری خیلی خوبههه ، نمیدونم چرا طرفدارش کمه 

واقعا لباس مجلسی و همه چی خیلی به آدم‌ میاد 

🍒های کوچیک داشتن هم خیلی قشنگه

یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

من لاغر انداممم  دوست داستم خیلی چاق بشم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا خیلیا لاغر بودنو بد میدونن ،منو تو سرکار سر اسکینی بودن مسخره میکردن

بعد مغازمو عوض کردم رفتم تو کراپ و دامن فروشی بهم میگفتن باربی !

کلا بستگی به محیطم داره😂

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

منو خانوادم نمیزارن لاغر کنم 

البته اضافه وزن ندارم 

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

بعضی ها دوست دارن پر باشن گلم

ولی گیلاس برا گربه نره ها نبود ؟؟🥴😂

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

من دلم صورت پر میخاد بدنمو دوس دارم ب جز باسن🥲😂لاغری همچین خوبم نیستتت

من لاغرم ولی صورتم استخون بندی حالت گرد و پر داره 

ولی با فیلر هم میشه گرد و پر کرد صورتو‌ 

یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

من راضیم از اندامم تا همیشه لاغر باشی سنت کمتر میزنه دخترونه تری راحت میاری پایین وزنتو همه چی قند چربیت قابل کنترله 

و اینک باشگاه بریم خیلی ظزیف حجم میگیریم درکل راضیم در ضمن لباس سایز خودمون باشه خیلیم شیکیم