2777
2789
عنوان

این وهر الدنگمو چیکارکنم

101 بازدید | 17 پست

هی گیر میده بریم خونه خواهراش یا برادراش اونام میبینم دیگه بدون دعوت واینکه هی زود زود بخواب بری بدشون میاد کلی حرف ومتلکم میگن ولی این بیشعور حالیش نمیشه امروز گیر داده بود بریم خونه داداشم فوتبال ببینیم نرفتم بعدش هی دادوبیداد میکرد اعصاب نزاشته برام مرتیکه ی کم عقل بیشعور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من جایی که بهم احترام گذاشته نشه و به چشم یه مزاحم بهم نگاه میکنن دوست ندارم برم خودت علاقه داری ...

هزار بارم بگم مگه تو گوشش میره نفهمه نفهم خودشم رفت وآمد هم حدی داره دیگه مگه ادم همیشه باید در رفت وآمد باشه اخه ؟ تپش قلب گرفتم از دستش میگم خودت پاشو هرجا دوس داری برو ما رو نکشون این طرف اون طرف

هزار بارم بگم مگه تو گوشش میره نفهمه نفهم خودشم رفت وآمد هم حدی داره دیگه مگه ادم همیشه باید در رفت ...

کار خوبی میکنی اینجوری ادم فقط خودشو سبک میکنه و عزت خودشو کم میکنه شما همینجوری پیش برو بگو نمیام تو هرکار دوست داری بکن

کار خوبی میکنی اینجوری ادم فقط خودشو سبک میکنه و عزت خودشو کم میکنه شما همینجوری پیش برو بگو نمیام ت ...

دقیقا گفتم جایی که برام ارزش نمیزارن چرا برم ؟ گفتم دلشون بخواد خودشون دعوت میکنن لازم نکرده خودت پاشی بری وخودتو دعوت کنی خودشم مگه کم اعصابمو داعون کردن چرا باید باهاسون زیاد رفت وآمد کنم؟ آدم با کسی رفت وآمد میکنه که حالش کنارشون خوب باشه ... اون سری جاریم با یه لحنی میگفت ما بیکارنیستیم بریم خونه کسی مهمونی ...حالا من نه شما این حرفش یعنی چی؟ 

وااای من اصلا تو اینجور جمعا که بهم توهین میشه و تحقیرم میکنن دوست ندارم برم بیخیال بابا تو فهمیده ت ...

تا الان کنار میومدم میرفتم ولی دیگه نمیکشم گفتم من دیگه اصلاااا باهات نمیام خودشم اونا بچه کوچیک ندارن که میرم دخترمم هی حوصله اش سر میره اونام میزارنش زیر ذره بین کلی عیب وایراد میگیرن که فلان کارو کردی باید بزنیش ازت حساب ببره😐حالا شوهرمم احمقه حرف اونا میره تو مغزش میاد میگه فلان کارو کرد بزنش 😐به خدا دارم دیوونه میشم یه ذره عقل نداره درک نداره 

تا الان کنار میومدم میرفتم ولی دیگه نمیکشم گفتم من دیگه اصلاااا باهات نمیام خودشم اونا بچه کوچیک ندا ...

واااقعا که بعضی مردا جرا اینقده بی درکو شعورن هر کی هر غلطی میکنه اینا قبول میکنن جز حرف زنو بچه خودشون

واااقعا که بعضی مردا جرا اینقده بی درکو شعورن هر کی هر غلطی میکنه اینا قبول میکنن جز حرف زنو بچه خود ...

نمیدونم به خدا😭😭😭😭منم از همین میسوزم عوض اینکه به فکر حال خوب زن وبچه اش باشه حرف کسی که باهاش تو یه خونه اس رو بشنوه میره حرف بقیه رو میشنوه من هرچی بگم انگار به در ودیوار میگم 😭😭حداقل خودش شعور داشته باشه بفهمه چی به چیه نمیسوزم

نمیدونم به خدا😭😭😭😭منم از همین میسوزم عوض اینکه به فکر حال خوب زن وبچه اش باشه حرف کسی که باهاش ت ...

خودش خوب میشه ولی دیره یبار بشین ارومو منطقی بهش اینارو بگو متوجش کن چیا درموردتون میگن 

خودش خوب میشه ولی دیره یبار بشین ارومو منطقی بهش اینارو بگو متوجش کن چیا درموردتون میگن

به قران متوجه نمیشه از اول تو گوشش خوندن که نباید حرف زنشو گوش بده 😭 اصلا جلو خودشم بی احترامی میکنن دیگا بهمون ولی اصلا انگار نه انگار میگه اشکال نداره حرفی هم بزنم میگه میخوای منو بد بین کنی بیشتر حرصم میده که داداش جونمه خواهر جونمه من به خاطر شما باهاشون بد نمیشم😐منم کلا گفتم پس خودت میدونی واونا مارو قاطی مهمون بازیای خودت نکن تو برو اونام اومدنی میرم خونه مامانم دائم در رفت وآمد باشین من که دیگه نمیکشم