2777
2789
عنوان

⭕️ آدم حسابی بودن❗️❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 27 پست
متشخص و محترم هستن, به وظایفشون عمل میکنن و وقت دیگران رو تلف نمیکنن

خب آدم حسابی ، محترم و متشخص میشه 

و آدم محترم و متشخص ، آدم حسابی 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

دروغگو نیستن مخصوصا وقتی قولی دادن به کسی.

چشمو دل سیر هستن فارغ از اینکه اصلا چقدر پول و دارایی دارن.

بی ادب نیستن.

تو حرف دیگران نمی پرن.

رعایت احترام بقیه رو میکنن.

معرفت دارن.

شعور و فهم دارن این خیلی مهمه.

رحم دارن؛خون آدما رو توو شیشه نمیکنن.

وقتی هم ازدواج میکنن اهل مهربونی و گذشت و مسئولیت پذیری هستن.

خداپیغمبر سرشون میشه.

اهل تمسخر و نیش و کنایه نیستن.

عقده ای نیستن.

اگه زن هستن خاله زنک و حسود نیستن و پاکدامنن و اگه مرد هستن چشم پاک هستن و زن رو آدم حساب میکنن و به اخلاقیات پایبندن.

خودخواه نیستن.

به حق بقیه تجاوز نمیکنن.

کلا آدمای باشرافت و اخلاق مداری هستن .تو هر زمینه ای.

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغگو نیستن مخصوصا وقتی قولی دادن به کسی. چشمو دل سیر هستن فارغ از اینکه اصلا چقدر پول و دارایی دا ...

خیلی خوب بود دوست عزیز 🌹🙏🏻

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

یک خصوصیت مهم آدم حسابیا اینه که:

خیانت نمیکنن چه مرد باشن چه زن، چه دوست باشن چه زن و شوهر 

ببخشید میشه ب من کمک کنید؟

سلام عزیزم چه کمکی؟

سلام میشه پیشنهاد دوستیمو قبول کنی برای پلاک ازتون سوال داشتم 🥲

پلاک چی عزیزم ؟