2777
2789
عنوان

چیکار کنم خوشگل شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 72 پست
واقعا جوابش قطعیه؟؟من مژه هام خوبه خدایی ارثی خوبه میترسم طمع کنم بریزن😂😐

راستش عزیزم من قبلا خیلی ریمل میکشیدم به مژه هام به همین خاطر ریزش داشتن یه مدت وازلین رو امتحان کردم واقعا تاثیرشو دیدم امیدوارم برا شما هم مثبت باشه نتیجه ش گلم

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولدارشوخودبه خودخوشگل میشی

گوزشم واسه بعضیا نفس میشه 

ببخشیدا 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
من 170 ام ارزو دارم 180 باشم ک دیگه فک نکنم بشه چون صفحات رشدم بسته شده کجاش زشته؟؟من یکی از دوستام ...

احساس میکنم دوستام که کوتاهن نگام که میکنن شبیه غولم یه چند بار هم گوشی رو گذاشتم زیر پام عکس گرفتم راستش ترسیدم🤣

راستش عزیزم من قبلا خیلی ریمل میکشیدم به مژه هام به همین خاطر ریزش داشتن یه مدت وازلین رو امتحان کرد ...

چه جوری میزنین؟داخل چشم نمیره؟

لطفا برای تمامی درگذشتگان و پدر من یک صلوات هدیه کنید
180؟؟؟ اونوقت با این مردای سوسیس کوکتل ایرانی    

خب ازدواج نمیکنم یا اگه ازدواج کنم 195 ای پیدا میکنم ولی در کل من با مرد کوتاه ازدواج نمیکنم ک بچمونم کوتاه شه مرد باید بلند باشه 😍😂

فعلا 170 دنبال 195 به بالام اگه180 بودم با 210 به بالا ازدواج میکردم😅😂

احساس میکنم دوستام که کوتاهن نگام که میکنن شبیه غولم یه چند بار هم گوشی رو گذاشتم زیر پام عکس گرفتم ...

وای نگو خره قدت عالیه من 164تام😐ننم میگ بلند شووووووووووووو بلندشوووووو😐به پاهام نگاه میکنم میگم بلندشووووو میگ از دست تو سلیته😐😂

میگن داشتین می فرمودین😄😄

🤣🤣🤣 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...