سلام خانما
من با یه اقایی4ماه در ارتباط بودم چندباری باهم بیرون رفتیم همچی خیلی خوب پیش میرفت یروز همینطور که داشتیم صحبت میکردیم گفتش که من توی رابطه های قبلیم همچی بوده ولی هیچوقت از تو همچین درخواستیو نکردم...
خلاصه بحث باز شد و من فهمیدم این اقا توی رابطه اش حتما باید رابطه جنیسم باشه بقول خودش یک رابطه کامل رابطه ای که رابطه جنسیم داخلش باشه و اگ نباشه زنجیره رابطه کامل نیست و این باعث میشه حسا بیشتر بشه منم کلا مخالف همچین چیزیم و همون شب رک بهش گفتم که اگر واقعا میدونی نمیتونی با همچین چیزی کنار بیای تا ادامه ندیم اصرار داشت که الان اول رابطه ایم و زوده شاید بگذره نظرت عوض شه هروقت به حس خودت و من مطمین بودی و من همه جوره پات میمونم قرار نیست ولت کنم هروقت بگی من صبر میکنم من باز سخت روی حرفم موندم ک نظرم عوض نمیشه و هیچ وقت تن ب همچین کاری توی دوران دوستی نمیدم این اقا با این وجود باز با من ادامه داد من فکر کردم کنار اومده ولی اون با خودش فکر میکرد بگذره من راحت تر کنار میام با این موضوع تا اینکه چند روز پیش سر این موضوع جدا شدیم و گفتش من واقعا نمیتونم من مشکلی با صبر کردن ندارم همچیو میزارم در اختیار خودت اما وقتی تو مطمئنی ک نمیتونی منم نمیتوتم ببخشید و رف🥲من از اون روز حالم خوب نیست بنظرتون کار درستیو کردم؟ یا واقعا عادیه؟