2777
2789
عنوان

چیکار کنم خوشگل شم

1615 بازدید | 72 پست

یه چیزی یادم بدید دعاتون می کنم 🤣هیچی بارم نیست 😁واسه مژه کم پشت چی کار کنم ؟قد بلند به نظرتون زشته قدم ۱۷۲ سانته احساس بدی دارم نسبت به خودم 

شنیدم ب مژع هات شبا موقع خاب روغن زیتون بزنی خوبع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به ۱۸۰ راضی میشم فقط🤣😂

من یه دُخــ💛ـتــرقوی اَم! دَرحالِ مبارزه با «افــسـردگـے!! » خدایا! ممنونم ڪہ هوامو داری!❤☺ میدونم قلب مهربونی داری... میشه از ته همون قلب مهربونت برام دعا کنی که به خواستم برسم؟💚🙂
استارتر گرامی و دوستان خوب و خوشگلم اگه برای این تاپیک گزارش بزنید نشون میدید که حیلی مهربون و بزرگ ...

من یک عدد مهربان بزگوارهستم😁😁😁

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕