2777
2789

اولین عضویت من سال ۱۳۹۸ بود

درست زمانی که دانشگاه رو تموم کردم و رفتم خدمت! 

وقتی سرباز امریه در یکی از دارات بودم، واسه یه مطلبی در گوگل سرچ کردم و با این سایت آشنا شدم.🫡🫠

الان که نگاه میکنم میبینم حدود ۵-۶ سال پیش بود.

ولی روزگار خیلی خیلی زود گذشت.

اون سال ها دوستان و افراد خیلی با نشاطی و روحیه ای تو سایت بودن

تاپیک ها پر از انسان های خوب بود. نظرات خوب ارائه میشد، اصلا حال و هوای بسیار خوب و مودبانه و جالبی داشت.

از هر طیف که بخواین بودن

از موسیقی دان گرفته تا پرستار و کارمند و استاد و ....

ما اون روز ها تاپیک شعر میذاشتیم، خیلی ها شرکت میکردن، خیلی ها همدیگرو میشناختن از روی اسم کاربری و باهم با احترام برخورد میکردن، واقعا جوّ جالبی داشت....

شوخی نیست هاااا...... ۵-۶ سال گذشته از این مسائل....🥲

هعیییی روزگاررررر هعیییی روزگاررررر

✔️ شما اولین عضویتتون کی بود؟ 

لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین تاریخی که اکانتم داره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عه مگه نی نی سایت نیست

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣

تاریخ عضویت من سال ۹۲ هست

آره واقعا قبلا جو خیلی بهتری داشت سایت

بعدم کلوپ های مختلف و ویژه ایی داشت دوستان کنار هم جمع میشدن

مثلا کلوپ بارداری

نکات ریز خانه داری

و...

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹

یعنی الان ما بریم😐

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃