یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با ماسک نهایتا 1 درجه روشن تر میشی اونم فقط صورت ولی من کل بدنم سفید شده و چند درجه
از کجا باید بخرم اصلا چی هست
اصلش کجا گیر میاد
چقدر زمان میبره که سفید بشی کامل
عوارض نداره؟
زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند
کپسول هست هر 30 تاش 800 هزار تومن یه نفر با همون 30 تا اول هم سفید میشه بستگی ب ...
عزیزم من پستتو ندیدم پاکش کرده بودی
جوش نزدی باهاش یا اضافه وزن نداشتی بخاطرش؟
بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒. من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
نه اتفاقا جوش رو هم از بین میبره اضافه وزن هم نداشتم مرتب هم ورزش میکنم تا بهتر عمل کنه
اثرش دائمی هست؟ من دوست دارم فقط یکی دو درجه روشن بشم بیشتر اگه بشه خیلی سفید میشم دوست ندارم 😁به نظرت یه دوره 30 تایی اثرشو میذاره؟
بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒. من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین