2777
2789
عنوان

چیکار کنم خوشگل شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری میزنین؟داخل چشم نمیره؟

سعی کن بکشی روی پلکت یعنی جایی که مژه رشد کرده حالا داخل چشمت هم بره مهم نیست

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
من سبزه سبزه بودم الان سفید برفی شدم همه جام یه دست سفید شده در صورتیکه قبلا یه جام سیاه بود یه جا س ...

سوپر گلوتا. چی هست ؟

حالا من گندمی بودما با ی ماسک خونگی سفید شدم 

لازم نبو این همه خرج کنی بنظرم

با ماسک نهایتا 1 درجه روشن تر میشی اونم فقط صورت  ولی من کل بدنم سفید شده و چند درجه

از کجا باید بخرم اصلا چی هست 

اصلش کجا گیر میاد 

چقدر زمان میبره که سفید بشی کامل

عوارض نداره؟

زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند  
کپسول هست  هر 30 تاش 800 هزار تومن  یه نفر با همون 30 تا اول هم سفید میشه  بستگی ب ...

عزیزم من پستتو ندیدم پاکش کرده بودی

جوش نزدی باهاش یا اضافه وزن نداشتی بخاطرش؟ 

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
نه اتفاقا جوش رو هم از بین میبره  اضافه وزن هم نداشتم مرتب هم ورزش میکنم تا بهتر عمل کنه

اثرش دائمی هست؟ من دوست دارم فقط یکی دو درجه روشن بشم بیشتر اگه بشه خیلی سفید میشم دوست ندارم 😁به نظرت یه دوره 30 تایی اثرشو میذاره؟ 

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین