2777
2789
عنوان

چیکار کنم خوشگل شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدت بلنده واقعا ولی زشت نیست بستگی به اندامت داره

من که تقریبا 20 سانت کوتاه تر از شمام! فقط یکم گاهی وقتا بهش فکر میکنم

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
قدت خیلی خوبه ک😍من عاشق قد بلندم مشکل از تو نیست ک بلندی عزیزم مشکل از بقیه است ک کوتاهن

كوتاهى يا بلندى هيچكدوم مشكل نيستن

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
چندی ؟

۱۷۵😁😁

من یه دُخــ💛ـتــرقوی اَم! دَرحالِ مبارزه با «افــسـردگـے!! » خدایا! ممنونم ڪہ هوامو داری!❤☺ میدونم قلب مهربونی داری... میشه از ته همون قلب مهربونت برام دعا کنی که به خواستم برسم؟💚🙂
من 4 میلیون دادم تا سفید بلوری بشم  ته همش پوله

چطوری چیکار کردی

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
من 170 ام ارزو دارم 180 باشم ک دیگه فک نکنم بشه چون صفحات رشدم بسته شده کجاش زشته؟؟من یکی از دوستام ...

سلام عزیزم بله منم از وازلین استفاده کردم خیلللللللی پرپشت تر و ضخیم تر شده مژه هام البته برای رشد ابرو هم نتیجه ی مثبتشو دیدم

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
میشی یه زنه گنده منده پتل و پهن اینکه خیلی ضایع قد زن تا 170  خوبه بیشترش زشته انگار مردی دیگه ...

مامانم ز بس گیر داده میگه باید ۲ متر شی😐

منم احساس کردم قدم کوتاهه😂

من یه دُخــ💛ـتــرقوی اَم! دَرحالِ مبارزه با «افــسـردگـے!! » خدایا! ممنونم ڪہ هوامو داری!❤☺ میدونم قلب مهربونی داری... میشه از ته همون قلب مهربونت برام دعا کنی که به خواستم برسم؟💚🙂

چرا ؟ خودتو زیبا نمیبینی؟

من تو سرم یکسری ملاک دارم برارسیدن بهش تلاش میکنم.مثلا شکمم تخت بشه الان یک سایز باید کم کنم.اما اینکه میخای تغییری در چهره بدی ببین مژه کاشتن و ترمیم سخته.اگ میتونی ریمل خوب بخر پرپشت کن و اغلب بزن.شبا پاکش کن.مژه هاتو شب درمیون باروغن زیتون غیرخام مثلا ازشمال برات اورده باشن درحد یک قطره چرب کن .ارایش یادبگیر ک به چهرت بشینه و توذوق نباشه ولی جذاب ترت کنه