2777
2789
عنوان

کار اینترنتی با لایک و فالو

162 بازدید | 13 پست

کار اینترنتی فقط باید لایک و فالو کنید روزانه ۳۰ تا ۴۰ درامد داره.

تضمینی هست.

اموزش کانال kgh73s2 

بعد از ثبت نا هم لینک گروه بهتون داده میشه واسه رفع اشکال و فروش پولاتون و تبدیلش ب ریال

من نفهمیدم قضیه چیه؟ 😳

تو ی سایت ثبت نام میکنید تضمینی هم هس خودمم دارم کار میکنم.بعد سایت میگه ی تعداد رو فالو کنید پول ارز دیجیتال میده بهتون بعد ب ریال تبدیلش میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبین 

ببخشید شوهر شما بینیش رو پیش علی اکبر خسروی نژاد عمل کرده؟

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
سلام عزیزم اره

راضی بودین؟ 

دماغش چ مدلی بود

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
راضی بودین؟  دماغش چ مدلی بود

اره عزیزم راضی هس،بینیش استخونی بود ی مقدار پل داشت دقیقا همون چیزی ک میخواسیم شد ی بینی بدون ایراد و مردونه ک ب صورتش بیاد.دکتر پوستچی هم دکتر خوبی هستن نمونه عمل بینیشون دیدم عالی شدن

اره عزیزم راضی هس،بینیش استخونی بود ی مقدار پل داشت دقیقا همون چیزی ک میخواسیم شد ی بینی بدون ایراد ...

حق پناه  و آصفی چی؟

سلام عزیزم من تلگرام رفتم

ان شاء الله که این کار دردسر نداشته باشه

درخواست دوستی هم فرستادم لطفا قبول کنید سوالی داشتم بپرسم

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اَللَّــهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِک مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِی یا عَلِی یا مُحَمَّدُ اِکفِیانِی فَإِنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکمَا نَاصِرَانِ یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَانِ اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ