2777
2789
عنوان

راهنمایی کنین برا خرید لب تاپ

98 بازدید | 7 پست

چه مدلی خوبه یه چیز متوسط خوبه قیمتشم بگین

تعداد رای : 1
نظرسنجی
.
0
0%
.
1
100%
عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
بستگی به استفادت داره 

در حد دانشگاه و کارای اینجوری دیگه

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایو نسل ۱۰ لنوو حدود ۲۰ میلیون

مرسی عزیزم

من ایسوس دارم خیلی خوبه

چه جدلی چه قیمت 

عزیزم بستگی دارع واسه چه کاری میخوای

من همسرم تو کار لپتاپه تو مشهد

ولی خب قطعات بخش فنیشو از اینجا میخره

لپتاپم من خودم قبلا آنلاین خرید زدم

کامنت هارو بخون و مدل هارو ببین👇

https://affstat.adro.co/click/d0536d06-f57a-48f5-9502-e86b70cbbd83