2777
2789
عنوان

خانمایی که خیانت دیدین...

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 66 پست
همین دیروزفهمیدم بایه زنه که راننده اسنپ بوده درحد چت کردن توی واتساپ ..همیشه گوشیش فقله ومن نمیدونم ...

خیلی مواظبش باش 

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
با هر بار رابطه یادم میاد. ازش متنفرم دنبال دلیلم برا طلاق چون هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه 

منم هر چند روز یبار میزنه بسرم جدا شم دلم واسه بچه هام میسوزه

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذاب روحیش واقعا سخته من داروی افسردگی میخورم با اونا سر پام

عزیزم خداکمکت کنه وصبرت بده. خودشو مشغول کن اصلا نذاربیکاربشی وفرصت فکرکردن داشته باشی.بااین درحدچت کردن بوده من اینجوری شدم.میدونم سختته ولی مطمعنم که اینقدرقوی هستی که ازپادرنیای😘

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
کاش اینم افسرده شه دوست دارم عذابی رو که میکشم رو درک کنه

چوب خدا صدا نداره ، نگران نباش یه روز نتیجه کارشو میبینه .به خدا شوهرم هر وقت اذیت میکنه منو فرداش یه جور تلافیش سرش میاد.

گناه من سادگی بود .
کاش اینم افسرده شه دوست دارم عذابی رو که میکشم رو درک کنه

نه اون شوهرش که خیانت میکنه همچنان ولی محافظ کارانه تر خودش اینجور شده.. ایشالاه همسرت واقعا پشیمون شده و به خودش اومده غصه نخور عزیز دل یکم قوی باش 💝💝

انقدی متنفرم که خیانت بشه بهم عمرا برگردم

منم قبلا اینو میگفتم 

نه اون شوهرش که خیانت میکنه همچنان ولی محافظ کارانه تر خودش اینجور شده.. ایشالاه همسرت واقعا پشیمون ...

ان شالله خداکنه واقعا پشیمون باشه ...

خیلی مواظبش باش 

عزیزم راستش واسم اهمیتی نداره .من خیلی وقت پیش بخاطر یه سری اتفاقی تموم شدم ومُردم. شاید ولش کردم امافعلا نمیتونم وشرایطش روندارم

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
چوب خدا صدا نداره ، نگران نباش یه روز نتیجه کارشو میبینه .به خدا شوهرم هر وقت اذیت میکنه منو فرداش ی ...

قربون خدا برم چی بگم والا هر بلاییم سرش بیا منو بچه هام در عذابیم تو جهنم خدا بسوزه اگه دوباره بخوا تکرار کنه

عزیزم راستش واسم اهمیتی نداره .من خیلی وقت پیش بخاطر یه سری اتفاقی تموم شدم ومُردم. شاید ولش کردم ام ...

ان شالله بهترین ها واست رقم بخوره

فک کنم منظورش اینه غیرمستقیم مواظب زندگیت باش.

یعنی چکش کنمو چیزی بهش نگم

قربون خدا برم چی بگم والا هر بلاییم سرش بیا منو بچه هام در عذابیم تو جهنم خدا بسوزه اگه دوباره بخوا ...

خواهرعزیزم مردا تعهد زیادی به کسی که عاشقش هستن هم ندارم. این شوهر نفهم من که واسه من میمرد وبابام ب زور قبول کرد به ازدواج، اینجوری کرمو ازاب دراومد.چی بگم ولی بخاطر خودت زیاد فکر نکن. میدونم اون لایق بخشش نیست ولی تو مستحق ارامش هستی😘خدا دلتوشاد کنه .غصه نخور

من اینجوری ام که بهم خیانت شه اونقدر بهش خیانت میکنم که به گوه خوردن بیوفته😐

ای بابا از هرچی مرد متنفرم فکر خیانت از سرم عبور نکرده فایدش چیه اینو ول کنی بری بایکی بدتراز این همشون یکین 

خواهرعزیزم مردا تعهد زیادی به کسی که عاشقش هستن هم ندارم. این شوهر نفهم من که واسه من میمرد وبابام ب ...

شوهر منم خیلی ادعای عاشقی داشت ...فک کن همزمان ب دونفر میگفته دوست دارم عاشقتم ....خدایا چقد ب این چیزا فکر میکنم کاش دوسم نداشت میگه اون ی هوس بوده