2777
2789
عنوان

خانمایی که خیانت دیدین...

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 66 پست
جنسی

واقعا چطوری تحملش می کنی من تحمل نمی کنم و درصد طلاق میگیرم

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
اگه قصدت زندگیه دیگه به روش نیار .دوباره خیانت می کنه به روش بیاری و گستاخ تر میشه

اخه مشاور میگفت خیلی هم بیخیال نباش معنیه حرفشو نفهمیدم

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جنسی

چطور تحمل میکنی من فکر کردم خیانت در حد چت کردن بوده ... شوهر من آدم چشم هیزیه تا خالا خیانت نکرده ولی همین نگاه هیزش به دخترها و زن‌ها خیلی عذابم‌میده به محض اینکه یکم شرایط زندگیم رو به راه بشه ازش جدا میشم

من در حد پیام بود و اصلا به روش نیوردم چون گفتم پررو میشه ولی جنسی تحملش واقعا سخته عزیزم واقعا درکت ...

اگه بچه نداشتم حتما جدا میشدم

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
خیلی دارم عذاب میشم 

چرا طرفو ندیدی بزنیش ؟؟؟چطور متوجه شدی

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
چطور تحمل میکنی من فکر کردم خیانت در حد چت کردن بوده ... شوهر من آدم چشم هیزیه تا خالا خیانت نکرده و ...

بزار نگاه کنه من مث چشمام بهش اعتماد داشتم از بس سر ب زیر بود وکسی رو دید نمیزد

باهاش سر سنگین باش خیلی دورو برش نرو به خودت برس و خودت رو غمگین و‌بیچاره نشون نده

تا کی باهاش سر و سنگین باشه، اینطور نمیشه زندگی کرد ، باید این موضوع واسه اسی حل بشه وگرنه خودش عذاب میکشه .

گناه من سادگی بود .

همین دیروزفهمیدم بایه زنه که راننده اسنپ بوده درحد چت کردن توی واتساپ ..همیشه گوشیش فقله ومن نمیدونم ،دیروز اتفاقی دیدم وبه ابجیم گفتم اونم گفت به شوهرت بگو وقتی بهش گفتم ولت میکنم وفعلا بخاطر پسرم صبر میکنم خیلی ناراحت بود وقسم خوردکه درحد چت کردن بوده .دیگه چیزی نگفتم .کلی نازموکشید وگفت بخدا توخل شدی .بهش گفتم اگه منم همینکاروکنم ودرحد کلامی باکسی رابطه داشته باشم جیکار میکنی؟ یه دفعه بایه دست گردنموفشار داد داشتم خفه میشدم گفت توفرق میکنی اونموقت سرتومیبرم.جالبه واسه خودشون مشکلی نیس وای واسه زنشون غیرتی میشن. من یازده سال ازش کوچیکترم. شاید میترسه..الان مثلا اشتی کردم ولی قلبم تیرمیکشه وانگارتوی جهنم هستم😔😔😔

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
چرا طرفو ندیدی بزنیش ؟؟؟چطور متوجه شدی

چتا شونو خوندم وقتی من فهمیدم دختره چمد روز بود که گفته بود بیا جداشیم 

همین دیروزفهمیدم بایه زنه که راننده اسنپ بوده درحد چت کردن توی واتساپ ..همیشه گوشیش فقله ومن نمیدونم ...

عذاب روحیش واقعا سخته من داروی افسردگی میخورم با اونا سر پام