2777
2789
عنوان

خانمایی که خیانت دیدین...

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 66 پست
من اینجوری ام که بهم خیانت شه اونقدر بهش خیانت میکنم که به گوه خوردن بیوفته😐

من نمی‌دونم کار درستیه یا غلط ولی خب اتفاقا منم یکی از دوستام شوهرش بهش خیانت جنسی کرد اینم رفت خیانت جنسی کرد عکس هم گرفت نشون شوهرش داد خودشم وضع مالیش خوب بود به چند نفر پول داد اونام وحشتناک شوهره رو کتک زدن فک کنم یکی از دوستاش هم شکست دوستم میگه بعد از اون اتفاق آدم شده و تمرگیده سر جاش

ای بابا از هرچی مرد متنفرم فکر خیانت از سرم عبور نکرده فایدش چیه اینو ول کنی بری بایکی بدتراز این هم ...

عزیزم اینطوری هم نیست درسته خیلیا همین هستن اما بازم درباره همه صدق نمیکنه

منم یکی از آشناهامون مامانش به باباش خیانت میکرد ، خواهرش هم به شوهرش از شانس بدش  خودش زنی هم که گرفته بود دوبار بهش خیانت کرد و بار آخر رفت طلاق گرفت با اون نفر ازدواج کرد ...

این آشنای ما هم چون خودش زندگیش اینطور بود میگه تمام زنها همینن و زنی که خیانت نکنه وجود نداره ولی یه تعداد از زنان بدشانس هستن و لو نمیرن پیش کسی ی تعدادی هم بد شانس هستن و همه میفهمن ... کلا الان میگه عمه هام و خاله هامو و ... زنان اطرافمم همه حتما یک بار خیانتو کردن ولی نمیان جار بزنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اینطوری هم نیست درسته خیلیا همین هستن اما بازم درباره همه صدق نمیکنه منم یکی از آشناهامون مام ...

اره حرفتون درسته ولی اکثرا مردا توی این زمونه خراب دارن خیانت میکنن 

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
اره حرفتون درسته ولی اکثرا مردا توی این زمونه خراب دارن خیانت میکنن  

عزیزم اینو بخون یکی دو هفته پیش نوشتم درباره خیانت مردها

حالا به علاوه این چیزایی که نوشتم خیانت خانومهای متاهل و رابطه دختران مجرد رو هم یادم رفت بنویسم ولی اونا رو هم در نظر بگیر که کم هم نیستن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5355458/یه-مرد-مطلقه-با-یه-بچه-کوچیک-شانس-ازدواج-مجدد-رو-داره?postId=163249409

ولی من مث شما شل نیستم پای حرفمم

ان شالله که برات پیش نیا هیچ وقت

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه