2777
2789
عنوان

با وجود همه چیز بخشیدمش

354 بازدید | 20 پست

سلام ، من با یه شخصی به مدت یه ماهه تو رابطه ام ... یه فرد خودشیفته و از خود راضیه و تازگیا دعوا هم زیاد داشتیم و برخوردش به خصوص این چند روز اصلا درست نبوده با من  برای نمونه اخرین دعوای ما سر این بود که من بهش گفتم قبل پیاده شدن از ماشين لباسش رو مرتب کنه که بحثمون شد ...

حالا بعد کلی گیر دادن بهم و ببخشید ولی تقصیر خودته گفتن هاش  ، تصمیم گرفتم بعد یه هفته ببخشمش اما بهش گفتم نمیخوام حالا حالاها دور و بر زندگیم پیداش بشه ... بذاره رو درس و کارام تمرکز کنم اونم قبول کرد ولی به اجبار ...

به نظرتون کار درستی انجام دادم؟نمیتونستم بی احترامیاش رو تحمل کنم ... نزدیک یک ماهه از درس و زندگیم دور شدم در صورتی که اون کاملا خنثی به زندگیش و درس و کارش رسیده این مدت ... من داشتم ضربه میخوردم و این بی احترامی به خودم بود اگه در برابر رفتاراش کوتاه میومدم ! اما الان حالم یه جوریه انگار پشیمونم ...نکنه یه وقت بره دیگه بر نگرده؟ یا دیگه منو دوست نداشته باشه؟ من سال کنکورمه تقصیر خودم بود بهش نزدیک شدم... به نظرتون چی میشه نکنه تا بعد دیگه منو نخواد ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اون اخلاقاش همون بهتر بره دیگه نیاد 

توام درست رو بخون چرا فکر کردی اسمون وا شده فقط همین یه پسر ازش افتاده پایین ؟ اینقدر پسرای خوب و باشخصیت هست که بعدا از اینکه وقتت رو با همچین کسی حروم کردی پشیمون میشی

نخوادت چی میشه؟ بچه هات از گرسنگی میمیرن؟

خب من دلم نمیخواد اینطوری شه من بهش گفتم بمونه بعد کنکورم ولی اصلا احساس پشیمونی نداشت گفت که باشع ولی من بهت گفتم الان زوده خودت هی به من نزدیک شدی

اخه من دوسش دارم

گوش کن عزیز دوس داشتن باید دو طرفه باش  اگه کسی. دوستت باشه  هیچوقت بهت. ضربه نمیزنه هیچ کمکتم می‌کنه اولویتش میشه تو غقط

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اینقدر بدم میاد از خودشیفته ها مثلا طرف میگوزع فکر می‌کنه ادکلن تام فورد هست

افرین واقعا فکر میکنه اسمون باز شده فقط خودش افتاده پایین اصلا اشتباهاتش رو گردن نمیگیره

خب من دلم نمیخواد اینطوری شه من بهش گفتم بمونه بعد کنکورم ولی اصلا احساس پشیمونی نداشت گفت که باشع و ...

یکماه بیشتر که باهاش نبودی اونم به گفته خودت همش دعوا کردین واقعا نمیتونم درکت کنم 

خب من دلم نمیخواد اینطوری شه من بهش گفتم بمونه بعد کنکورم ولی اصلا احساس پشیمونی نداشت گفت که باشع و ...

همین مونده بگه تو آویزون منی

واقعا که عزت نفست کجا رفته دختر 

باید با خاک یکیش میکردی نه اینکه بیایی بگی دوست و دارم و قلان

با اون اخلاقاش همون بهتر بره دیگه نیاد توام درست رو بخون چرا فکر کردی اسمون وا شده فقط همین یه پسر ا ...

اخه به جز خودشیفته بودن و اینکه رو یه سری چیزا حساسه از همه لحاظ اوکیه با سواده موفقه چهره و هیکل خوبی داره خانواده خوبی داره و کلی برنامه داره واسه اینده اش

همین مونده بگه تو آویزون منیواقعا که عزت نفست کجا رفته دختر باید با خاک یکیش میکردی نه اینکه بیایی ب ...

میدونم ولی خب دروغم نگفت من واقعا چند ماه پیش آویزون بازی در آورده بودم اون خودش گفت الان نمیخواد درگیر همچین چیزی بشیم بعد خودش پشیمون شد