2777
2789
عنوان

خانمایی که خیانت دیدین...

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 66 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نههه مال من جنسی نبوده اگه بود که هیییچوقت نمیموندم 

خدارو شکر که نبوده 

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
حق داری ولی سعی کن اعتماد به نفس خودتو حفظ کنی نگی من ایرادی داشتم که اینجور شد و سعی کن باز چیز میز ...

دیگه چیزی نداره ی پرایده ب نام خودشه 

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
همین دیروزفهمیدم بایه زنه که راننده اسنپ بوده درحد چت کردن توی واتساپ ..همیشه گوشیش فقله ومن نمیدونم ...

اتفاقا منم یاز ده سال اختلاف سنی دارم وقتی حرف دختر بازیو اینا میشه میگم من ده سال دیگه اوج جذابیتم میشه منم فلج نیستم میتونم😂😂

تا کی باهاش سر و سنگین باشه، اینطور نمیشه زندگی کرد ، باید این موضوع واسه اسی حل بشه وگرنه خودش عذاب ...

دقیقااون انگار کاری نکرده انگار همه گناهه رو من مرتکب شدم والان دارم زجر میکشم

به همه میگفتم شوهرم خیلی چشم پاکه

من هر روز عذاب میکشم یه هفته پیش مطب دکتر رفتیم دیدم دزدکی داره یه دختر خیلی زیبا رو‌دید میزنه حتی بعد اینکه تذکر هم دادم ول کنه دختره نبود از اون‌روز تا حالا شبا تا صبح فقط به اون نگاهای هیزش فکر میکنم 

شاید حس میکنی خیانت جنسی کرده .شاید واقعا نکرده باشه نه؟

ن خودشم اعتراف کرد و میگفت تو واسم کم گذاشتی 

اتفاقا منم یاز ده سال اختلاف سنی دارم وقتی حرف دختر بازیو اینا میشه میگم من ده سال دیگه اوج جذابیتم ...

😂😂عزیزم😘.اره اینم واسه همینه که میترسه.

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
من هر روز عذاب میکشم یه هفته پیش مطب دکتر رفتیم دیدم دزدکی داره یه دختر خیلی زیبا رو‌دید میزنه حتی ب ...

بخدا خیلی مردا نگاهای هیزی دارن ولی واسه کنجکاویشونه من چی بگم فکر میکردم پسر پیغمبره

دیگه چیزی نداره ی پرایده ب نام خودشه 

یکی از اطرافیان من شوهرش خیانت میکرد این فهمید به روی خودش نیاورد یروز تمام چکو صفده و طلا و برمی‌داره کامیون هم میگیره همه وسیله خونه رو بار میزنه میره ولی خب ایشونم دوباره برگشتن بخ زندگیشونبااون اقا ولی خب خیلی افسرده شده 

مردی ک خیانت می‌کنه روحش مقبره.ب چشم ترحم بهش نگاه کن.اونا خدا زدتش

ن بابا دختره خیلی خیلی خوشگل بود الان تو دلش عروسی حتما ی گوهی هستم که باهام بوده

یکی از اطرافیان من شوهرش خیانت میکرد این فهمید به روی خودش نیاورد یروز تمام چکو صفده و طلا و برمی‌دا ...

کاش اینم افسرده شه دوست دارم عذابی رو که میکشم رو درک کنه