2777
2789

امروز رفتم سونو ب شوهرم گفتم جنسیت بچه را بهت نمیگم میخام سوپرایزت کنم اما اینقد اسرار کرد ک بهش گفتم و گفتم حداقل ب بقیه نگیم و جشن بگیریم

منا گذاشت خونه الان اومده میگه ب مامانم اینا و همه گفتم خیلی از دسش دلخورم😞😞😞😞

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا گفتم چی شده حالا  .ولش کن بنده خدا ذوق داشته دیگه

ینی من حق نداشتم اون لحظه کنارش باشم؟ و باهم بگیم خب منم ی ارزوهایی دارم😞

اشکال نداره گلم

خب خوشحال بوده

بابا این خاله زنک بازیا رو بذار کنار

عشق کن واسه خودت و خوشحال باش

تو ذوق شوهرت هم نزن گناه داره بیچاره.

خیلیا باردار میشن شوهرتشون انگار نه انگار و مث یخن، برو خداروشکر کن عزیزم

مردا حرف تو دهنشون نمیمونه منم به شوهرم گفتم که نگه باردارم بعد استوری گذاشته اینقدر خرفته 

🙄🙄🙄خیلی بیشعورن

🙄🙄🙄خیلی بیشعورن

منم امشب باشوهرم دعوام شد جلو روش که جرات ندارم فحشش بدم حداقل اینجا بگم دلم خنک شه منم باردارم ولی بقران عین گاو میمونه وهیچ درکو شعور نداره 

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
چرا گلم  ولی زیاد سخت نگیر دیگه  چیزی نبوده خب  داره بابا میشه از ذوق نفهمیده چکار ...

آخه ب من گفت ب کسی نگو ک یهو همه سوپرایز بشن بعد خودش تنها پاشد رفت خونه مامانش و ب اجیاش و همه گفت منم نبرد!!!