2777
2789
عنوان

میشه بیاین دلداریم بدین خانمای باردار و همه خانما😞

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 66 پست
گریه نکن  منم خیلی گریه کردم دعا خوندم اروم شدم منم هفت هفتمه تو این هفت هفته دوبار بام دعوا اس ...

میخاستم چون دسش خالیه النگوهامو بدمش ک بدهیاشو بده اما با کار امشبش هرکار دوس داره بکنه ب من چه😁

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اخی😭😭😭 انشاالله نی نی بعدی سالم بیاد بغلت  خدا نگذره ازشون ک ادما عصبی میکنن

ان شالله ....ولي برام تجربه شد من مطمنم بارداري بعديم خيلي خوب ميشه چون ياد گرفتم حرص و اينا نخورم توام به جاي اين فكراي بي اساس ...سعي كن روي تغذيت دقت كني تا بچت خوب رشد كنه بقيه مهم نيستن الان فقط به فكر خودت و بچه باش لااقل تا نه ماه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اوله که خیلی حساسم اخه مادرشوهرم ی زنگ نمیزنه حالما بپرسه الان نامردیه رفته صاف گذاشته کف دسشون

مادر شوهرت از شوهرت احوالا رو میپرسه حتما شوهرت بهشون گفته بوده امروز سونو رفتی اونا هم وقتی دیدنش با عزار قسم وایه و شیرم روحلات نمکنم اگه نگی از زبونش کشیدن. البته اینا تجربه ی زندگی خودمه.حس کردممال شما هم شایداین طوری باشه

تنهای تنهای تنها
ان شالله ....ولي برام تجربه شد من مطمنم بارداري بعديم خيلي خوب ميشه چون ياد گرفتم حرص و اينا نخورم ت ...

من خودم چون هنوز تهوع و استفراغم شدیده و قط نشده هیچی نمیتونم بخورم😞

میخاستم چون دسش خالیه النگوهامو بدمش ک بدهیاشو بده اما با کار امشبش هرکار دوس داره بکنه ب من چه😁

😂😂😂بقران از اول زندگیم یک ریال بهش ندادم و بمیره هم نمیدم البته هر کس شرایط خودشو داره ولی من به این نمیتونم رحم کنم از بس بدی کردی نفرت وکینه گذاشته تو دلم 

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
مادر شوهرت از شوهرت احوالا رو میپرسه حتما شوهرت بهشون گفته بوده امروز سونو رفتی اونا هم وقتی دیدنش ب ...

اصن کسی بلد نبود رفتیم سونو هییییچ کس برا همین ازش دلخورم

😂😂😂بقران از اول زندگیم یک ریال بهش ندادم و بمیره هم نمیدم البته هر کس شرایط خودشو داره ولی من به ...

...... لقش عمرا بهش بدم 5تا النگو پهن بود حیف بود خودش بره پول جور کنه ب من چه🙄😁

...... لقش عمرا بهش بدم 5تا النگو پهن بود حیف بود خودش بره پول جور کنه ب من چه🙄😁

😂😂😂👌من شوهرم مغازشو دزد زد هزار تومن ندادم بنظرم مردی که بخوای واقعا از خودگذشتگی کنی ودلسوز باشی   براش ولیاقت داشته باشه واقعا کمه که شانس من شوهره من لیاقت نداره ونباید بهش رحم کرد

من خودم چون هنوز تهوع و استفراغم شدیده و قط نشده هیچی نمیتونم بخورم😞

اشتباه نكن شب قبل خواب قرص متفورمين بخور تا بتوني صبح غذا بخوري منم ماه هاي اول ويار خيلي شديد داشتم ونميتونستم چيزي بخورم از چن نفرم پرسيدم گفتن ربطي به تغذيه مادر نداره و اينا ...ولي وزن و رشد بچه كاملا به تغذيه مادر بستگي داره من اينو متاسفانه ماه هاي اخر متوجه شدم بچه ي نارس خيلي دردسره حتي ممكنه از نظر ذهني مشكلاتي داشته باشه پس به تغذيت خيلي اهميت بده گوشت سبزي حبوبات لبنيات و مغزيجات توي تغذيت حتما باشه 

😂😂😂👌من شوهرم مغازشو دزد زد هزار تومن ندادم بنظرم مردی که بخوای واقعا از خودگذشتگی کنی ودلسوز باش ...

من نصف بیشتر طلاهایی ک مال عروسیم بود فروخت ی ماشین برداشت اما بی چشم و رو

اشتباه نكن شب قبل خواب قرص متفورمين بخور تا بتوني صبح غذا بخوري منم ماه هاي اول ويار خيلي شديد داشتم ...

ابم گاهی نمیتونم بخورم وای ب قرص ماه چهار تموم شده ها اما نمیدونم چرا اینجوری ام خوب نمیشم

من نصف بیشتر طلاهایی ک مال عروسیم بود فروخت ی ماشین برداشت اما بی چشم و رو

از من بشنو هرچی به مرد بدی بیشتر وقیحتر میشن وتازه طلبکار من حداقل ازلحاظ مالی هیچ وقت بهش کمک نکردم واینجوری دلم اروم میشه 

از من بشنو هرچی به مرد بدی بیشتر وقیحتر میشن وتازه طلبکار من حداقل ازلحاظ مالی هیچ وقت بهش کمک نکردم ...

خوبه امشب اینجوری شد وگرنه النگو های نازنینم میرفت😬😁😁😁😁

ابم گاهی نمیتونم بخورم وای ب قرص ماه چهار تموم شده ها اما نمیدونم چرا اینجوری ام خوب نمیشم

ميدونم خيلي سخته ولي چشاتو ببند و بخور چون مجبوري به خاطر اينكه ي بچه ي سالم داشته باشي ..درضمن عصبانيت و استرس هم باعث مشكلات ذهني ميشن ولي تغذيتو حتما بيشتر كن اينارو بت ميگم چون ي تجربه ي براي من شد