2777
2789
عنوان

میشه بیاین دلداریم بدین خانمای باردار و همه خانما😞

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 66 پست
منم امشب باشوهرم دعوام شد جلو روش که جرات ندارم فحشش بدم حداقل اینجا بگم دلم خنک شه منم باردارم ولی ...

گاااو پیش اینا دکتره😭😭😭

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه  ک  ناراحتی نداره  انقد حساس  نباش   یه ادم مهربون پیدا شده   حالا میزنی تو ذوقش....واسه  من  ن ذوق  داشت ن باهام  اومد سونو    و ن پرسید چیه   فقط  هی میگه   بریم جداشیم  تو و بچه رو نمیخام   

خوبه  ک  ناراحتی نداره  انقد حساس  نباش   یه ادم مهربون پیدا شده  ...

اخی بمیرم برا دلت انشاالله ب ارامش برسی تو زندگیت

عیب نداره ولش کن کیف نی نی را ببر ان شاالله به سلامتی بغلش کنی ولی اعتراضت را دوستانه به همسرت نشون ...

جدی نمیگیره اصن براش مهم نیس کار خودشا میکنه

گاااو پیش اینا دکتره😭😭😭

گریه نکن  منم خیلی گریه کردم دعا خوندم اروم شدم منم هفت هفتمه تو این هفت هفته دوبار بام دعوا اساسی کرده اشکمو دراورده از خدا میخوام جوابشو بده 

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
دست خودم نیس بچه اولمه حساسم

برا همين بهت ميگم خوشحال باش چون مجبوري ..منم پارسال باردار بودم همش با شوهرم بحث داشتيم بچه رشد نميكرد ي روز به زايمانمم توي شكمم مرد ...سعي كن خوشحال باشي به خاطر بچت 

اگه بچه اولتونه ناراحت نشو اکثر مرداهمینن 

بچه اوله که خیلی حساسم

اخه مادرشوهرم ی زنگ نمیزنه حالما بپرسه الان نامردیه رفته صاف گذاشته کف دسشون

برا همين بهت ميگم خوشحال باش چون مجبوري ..منم پارسال باردار بودم همش با شوهرم بحث داشتيم بچه رشد نمي ...

اخی😭😭😭 انشاالله نی نی بعدی سالم بیاد بغلت 

خدا نگذره ازشون ک ادما عصبی میکنن