2777
2789
نگفتید می شناسید دکتر محمدخانی؟ارزششو داره پیشش سزارین کنم.اگر واقعا شناختی داری راهنماییم کن.من واق ...

عزیزم دکتر آرزو احمدی هم من خیلی تعریفشو شنیدم تو مهرگان سزارین میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید یعنی اونایی که طبیعی میکنن مادر و بچه سالم نمیمونن ..لین چه حرفیه خودتونم میدونید که بچه طبیع ...

نه مگه نمیدونید ک ۹۹ درصد زایمان های طبیعی ی مشکلی برا مادر و بچه پیش میاد

ولی سزارین خیلی کلاس داره نه شکمت پاره میشه نه درد داری نه کلی خون ازت می‌ره نه احتمال چسپندگی رحم داری نه خیلی چیزای دیگه همش خوبیه سزارین

من نمی‌دونم ما کی می‌خوایم یاد بگیرم ک طبیعی در حالت طبیعی بهترین زایمانه اما سزارینم بد مطلق نیست ولی اگه ب جا انجام بشه سزارین بهترین کاره ولی نه فقط ب دلیل ترس از درد زایمان

اگه به خدا از ته دلت ایمان داشته باشی، مطمئن باش خدا بهت نگاه ویژه می کنه، حضرت علی علیه السلام می ف ...

منفی نگر نیستم الحمدلله

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
بذر کتان قهوه ای اول تفت بده بد داخل هاون با نبت بکوب خیلی درست نکنی چون وقتی کوبیده میشه، زود خاصیت ...

مرسی عزیزم

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
سزارین خیلی بهتره من دقیقا مثل شما بودم خیلی میترسیدم دکترا قبول نمیکردن ولی بالاخره موفق شدم سزارین ...

ممنونم عزیزم.منم پس سزارین میکنم.شوهرم هم موافق هست میگه خیالم راحتتر هست.برام دعا کنید پولوشو بتونم جور کنم

اگه میترسی سزارین کن چون طبیعی باید تحمل دردت خیلی بالا باشه خودم دوتا تجربه طبیعی دارم  

جدی.... بچه های نی نی سایت اکثریت سز پیشنهاد میدن ولی خانواده خودم میگن طبیعی در صورتیکه خودشون سز شدن ویکی از خواهرام که طبیعی بوده وحشتناک درد کشیده ولی میگه تو شاید راحت زایمان کنی.اصلا نمی گن برو سز.ولی شوهرم با سز موافق 

ببین من مامام مشهدم هستم بگو کدوم دکتر بهت بگم ارزش داره یان؟؟؟

چندبار بهتون پیام دادم ولی جواب ندادی.خب چرا منتظر میزارید.من فقط میخواستم بدونم این دکتری که پیشش میرم خوبه یا نه.حالا چه میشد اگر راهنمایی میکردید.