2777
2789
این چه حرفیه، مگه روزی بچه دست شماست، دست خداست، به فاطمه ی زهرا قسم سه تا بچه دارم هر کدومشون به دن ...

ای جاااانم چقدر حرفات برام امید داشت چون منم باردارم و شوهرم بیکار خدا کنه بچه ی منم با خودش برامون خیر و برکت بیاره 🤩😍

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
عزیزم جواب نمیدی فایده نداره راهنمایی کردن شما  من مهرگانم خودم کارکردم تمام‌پزشکاشم میشناسم&n ...

نگفتید می شناسید دکتر محمدخانی؟ارزششو داره پیشش سزارین کنم.اگر واقعا شناختی داری راهنماییم کن.من واقعا احتیاج دارم یکی دلسوزانه راهنمایی کنه....خداییش بیشتر بچه ها نظرشون سز بود.فعلا روی سز تمرکز میکنم شما هم شناخت تو بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آخه فقط باید به عقل رجوع کرد ،سزارین چیکار به واژن داره خداوکیلی؟

عزیزم بارداری عوارض داره متوجهی؟؟من خودم مدتی ورزش سنگین میکردم و واژنم گشاد شده بود خب ورزش چه ربطی به واژن داره با عقل جور درمیاد؟؟ولی متاسفانه باید بدونی ورزش کردن و بلند کردن وزن سنگین باعث گشادی واژن میشه

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
مال من دقیقا روی خط رویش موهای زاید بیکینیم هست. ابدا و اصلا معلوم نیست حتی یک نقطه

من چون بخیه نداشتم،لیزری بود بعد از ۲۱ ماه اصلا معلوم نیست خیلی خیلی محوه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اسی اینکه شما ترس و اضطراب داری.همون سزارین شی بهتره...ولی طبیعی عوارضش خیلی کمتره

عوارض سزارین چیه،چرا من نگرفتم؟

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
عزیزم بارداری عوارض داره متوجهی؟؟من خودم مدتی ورزش سنگین میکردم و واژنم گشاد شده بود خب ورزش چه ربطی ...

خب پس دلیلش سزارین نیست،درسته؟ متوجهی؟

به قول مامانم کمر رو میگرفتن بهش فشارنیاد بعد زیاد معاینه نمیکردن که پارگی نباشه الان ولت میکنن رو ت ...

اصلا اینطور نیس شما پول خرج کن نه ولت میکنن نه معاینه بیجا میگنن تازه اگر اجازه بدی معاینت میگنن من تا احازه نمیدادم مامای همراهم معاینم نمیکرد 

خب پس دلیلش سزارین نیست،درسته؟ متوجهی؟

وای چه خوبی تو 😂اصلا متوجه حرفام شدی؟؟شما گفتی گشادی واژن چه ربطی ب سزارین داره منم گفتم عوارض بارداریه چون وزن سنگینی حمل میکنی 🥴🥴بیخیال 😂😂

عوارض سزارین چیه،چرا من نگرفتم؟

عوارض ک هردوزایمان دارن ...کتب ومقاله های پزشکی رومطالعه کنید متوجه میشید...ولی سزارین بیشتره واین عوارض چیزی نیس ک بلافاصله بعد زایمان دیده بشه...به مرور زمان خودش رو نشون میده

اصلا اینطور نیس شما پول خرج کن نه ولت میکنن نه معاینه بیجا میگنن تازه اگر اجازه بدی معاینت میگنن من ...

شما همه چیو با پول میسنجید معلومه دیگه من خودم پارتی بزرگ داشتم پولم دادم  هر شهری فرق میکنه واقعا واسه طرز فکرتون متاسفم