2777
2789
من سزارین شدم  ولی مامان عزیز اینکه قرض کنی برای سزارین یکم زیاده چون بچه هم خرج داره مخصوصا ...

صبر کنم منظورتون به طبیعی فکر کنم؟ بخدا خودم هم عذاب وجدان دارم میترسم از آخر دو درده بشم.طبیعی نتونم از آخر سز بشم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاله من هر دورو تجربه کرده می‌گفت سزارین عالیههه. خواهرم سزارین کرد فردای زایمانش سرپا شد خیلی راضی بود 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

عزیزم من تجربه طبیعی دارم، انقدرام که میگن وحشتناک نیست

بعد هم از بین هزارتا ممکنه تو یکیش مشکل پیش بیاد که همین ریسک تو سزارین هم هست

پس گول تبلیغات الکی رو نخور

اما اگه واقعا فوبیای طبیعی داری؛ و میدونی که قرضی که میگیری خیلی اذیتت نمیکنه برو سراغ سزارین

ان شالله که نی نی رو به سلامت بغل بگیری

اره گلم من سال 95زایمان کردم اون موقع ورشکست شده بودیم از مامانم پول گرفتم رفتم سزارین  و واقعا ...

ببخشید یعنی اونایی که طبیعی میکنن مادر و بچه سالم نمیمونن ..لین چه حرفیه خودتونم میدونید که بچه طبیعی خیلیییی عالی تر از بچه سز هست ...۱۰۰۱ دلیل هست برای زایمان طبیعی ....یکیش همین شیرمادر در مقایسه با طبیعی و سز

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

دخترا معمولا به مادرشون میرن. 

اگه مادرت زایمان راحتی داشته تو هم میتونی

مامان من بنده خدا سر هرکدوم از ما یه شبانه روز درد کشید و بسختی زایمان کرد. ما دخترا طبیعی زایمان نکردیم. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

چرا فقط ایرانیا سزارین میکنن برام خیلی جای سواله .مادرشدنمونم مصنوعیه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
صبر کنم منظورتون به طبیعی فکر کنم؟ بخدا خودم هم عذاب وجدان دارم میترسم از آخر دو درده بشم.طبیعی نتون ...

منکه بیمارستان دولتی رفتم انقد اذیتم.کردن ک حد نداشت زایمان دومم بچم درشت بود سرش گیر کرده بود بزور دستشونو میکردن که بکشنش بیرون اخرم نشد قلبش داشت وامیستاد .با دستگاه کشیدنش بیرون بخیه هم نزدن 

میدونی چنتا یچه اینجوری معلول میشن یا خفه میشن بعدم جوابگو نیستن 

هرکی پول نداشت باید بمیره

چــَـند عـَـدَد قـرصٍـ بیــ خـًـیالـیــ لـُــطفــَـاً
صبر کنم منظورتون به طبیعی فکر کنم؟ بخدا خودم هم عذاب وجدان دارم میترسم از آخر دو درده بشم.طبیعی نتون ...

نه صبر کن شاید بچه سرش پایین نباشه سزارین بشی

یا اینکه الان چند هفته ای؟؟ ورم نداری؟ فشارخونت بالا نیست؟

من ورم داشتم فشارخونمم بالا بود بااینکه دهانه رحمم باز شده بود البته درد نداشتم ولی پزشک زنان گفت سزارین ببریدش اتاق عمل

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
چرا فقط ایرانیا سزارین میکنن برام خیلی جای سواله .مادرشدنمونم مصنوعیه

شما خیلی زیرپوستی توهین میکنی

دلیلش واضحه

چون آمادگی اخلاق ارامش امکانات و مهارتش رو ندارن.

دوست من اونور اب زایمان طبیعی کرد فیلمش حدود ۱۰ دقیقه اس متحیر شدم وقتی وضعیت بهداشت و اخلاق و امکانات اتاق زایمانش رو دیدم. رایگان هم بود.  

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
جدی؟نظر اکثر بچه ها هم سز هست.

ببین عزیزم بعضیا بی دلیل از طبیعی میترسن

منم بیمه تکمیلی داشتم هم سز هم طبیعی تو خصوصی برام رایگان بود

بارها دکترم گفت سزارین شو و نامه بستری بهم داد ولی طبیعی انتخابم بود

پیاده روی و ورزشهارو انجام دادم از روشهای کاهش درد مثل وان و جکوزی تو بیمارستان انجام دادم خودمم هیکل ظریفی دارم بچه هم ۳۴۰۰ بود وزنش ولی

طبیعی انجام دادم کاملا راضی هستم

ولی هر زایمانی کردی به هوای صرفه جویی نرو جای بد

۵تومن این ور اون ور نه آدمو فقیر میکنه نه پولدار