2777
2789
کی در مورد روزی و... صحبت کرد بحث و از کجا به کجا میکشونید واقعا زندگی شما  به خودتون مربوطه ...

عزیزم در جواب خانمی که گفته بود بچه سومش بارداره،گفتید خوبه که بچه رو نگه داشتی و من این جواب رو گذاشتم. خواستم تجربه زندگیمو بگم تا امیدواری به خانمهایی که شرایط مشابه دارن بیاد، بی ربط که نگفتم

اللهم عجل لولیک الفرج. چه قدر در روزمرگی خود فرو رفته ایم، نبودنت شده عادتمان، یادمان رفته غیبتت بزرگترین غم عالم است، اینقدر بی خیال شدیم که از نبودنت سر به بیابان نمی گذاریم. خدایا کمک کن نائب بر حق امام زمان(رهبر عزیزم) را یاری کنیم و در رکاب آقا شهید بشیم. حاج قاسم همشهری عزیزم گفتند:دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند، خدا کنه سردار بتونم به وصیتت عمل کنم. 
چ اتفاقای وحشتناکی کدوم شهر هستین؟

ما کرمانی هستیم، ولی خواهرم یزد زندگی می کنه و هر سه سزارینش پیش بهترین پزشک زنان انجام داده. 

اللهم عجل لولیک الفرج. چه قدر در روزمرگی خود فرو رفته ایم، نبودنت شده عادتمان، یادمان رفته غیبتت بزرگترین غم عالم است، اینقدر بی خیال شدیم که از نبودنت سر به بیابان نمی گذاریم. خدایا کمک کن نائب بر حق امام زمان(رهبر عزیزم) را یاری کنیم و در رکاب آقا شهید بشیم. حاج قاسم همشهری عزیزم گفتند:دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند، خدا کنه سردار بتونم به وصیتت عمل کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی توبه کنم؟؟؟ دقیقا از کدوم حرفم توبه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه گفتم خوبه بجه اتو نگه داشتی؟؟ ...

اینکه گفتید، خوبه بچت رو نگهداشتی!... 

از اون حرفها بود، یعنی می بایست چه کارش کنه ؟!.... 

عزیزم منظورش اینه خوبه که به سقط فکرنکردی ونگهش داشتی☺

خوب این حرف دو پهلویی هست، از این زاویه نگاه کنی، آره حرف شما درسته. ولی این جور حرف تو اذهان شبهه می اندازه که هر کسی حاملگی  سومش بود باید به فکر سقط باشه. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید. 

خوب این حرف دو پهلویی هست، از این زاویه نگاه کنی، آره حرف شما درسته. ولی این جور حرف تو اذهان شبهه م ...

بستگی داره شخص ذهنیت خودش چی باشه که حرفو برای خودش چی تعبیر کنه؟!!!!

وگرنه جمله من کاملا واضح و مشخصه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
اینکه گفتید، خوبه بچت رو نگهداشتی!...  از اون حرفها بود، یعنی می بایست چه کارش کنه ؟!....  ...

ذهنتون خرابه واقعا!!!!!!!!!!!

دنبال چی هستید؟!

کی با شما صحبت کرد اصلا؟

شما توبه کن از بدبین بودن و حب و بغض صحبت کردن!

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
یعنی چی توبه کنم؟؟؟ دقیقا از کدوم حرفم توبه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه گفتم خوبه بجه اتو نگه داشتی؟؟ ...

خانمی از حرفم ناراحت نشو،برداشت از حرف شما این هست که افراد زیادی هستن وقتی بچه سومشون رو باردارن به فکر سقط می افتن، ولی حقیقت موضوع این نیست. درسته بعضی افراد اینجوری فکر می کنن. شما با این فکر مخالفید ولی گفتن این فکر مسموم باعث میشه به ذهن بعضی افراد به این سمت و سو بره، امیدوارم متوجه منظورم شده باشید. اگه ناراحتت کردم حلالم کن و برام دعا کن. شب خوش

واقعا؟؟

اره،من خودم بخیه ندارم،لیزری بود

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
شیر منم خیلییی زیاد بود ولی مقاسیه با شیر طبیعی نیس

کی گفته،دوست من طبیعی بود اصن شیرش نمیومد،در مقایسه با من هیچ بود

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
بخیه ی طبیعی یک لایه ی بیرونیه بخیه ی سز هفت لایه داخلی بدن .بخیه ی طبیعی تا ده روز جوش میخوره و میف ...

هیچ کدوم از اینهایی رو شمردید من تو دوبار سزارین بفاصله یک و نیم سال ندیدم و نکشیدم

به هفت لایه بخیه نیست که من مثل زایمان طبیعی ک میفرمایید از همون بدو ورود به خونه کارا رو انجام دادم

اخه عزیزم اصلا با عقل جور در نمیاد .شما تو زایمان طبیعی نهایت برش پرینه هست ولی تو سزارین ۷ لایه شکم ...

اخه چه عوارضی؟؟؟؟

من چرا هیچ عارضه ای ندارم؟؟؟؟

چه لاعلاجی😅😅😅🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کی گفته،دوست من طبیعی بود اصن شیرش نمیومد،در مقایسه با من هیچ بود

کلا نخواستید حرف منو متوجه بشید من چی میگم شما چی میگی

موفق باشید 

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
درخواست دوستیمو بپذیر تو خصوصی بهت بگم 

قبول کردم عزیزم

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
کلا نخواستید حرف منو متوجه بشید من چی میگم شما چی میگی موفق باشید 

آها،باشه

شمام موفق باشید