2777
2789
هنوز نزاییدی؟ منم طرز فکرم مثل شما بود تا اینکه درد زایمان شروع شد😂 لحظه ی آخر سزارین شدم، آمپول بی ...

نه ولی از لحاظ بدنی توانایی تحمل دارم....خواهرمو دیدم و زن برادرم سز کردن و یکی سز دوستانم نمی تونم....سخته خیلی پرس و جو کردم و بدتر ترسیدم و خب تهش ی روزسختی دارم ....از الان ورزش می کنم فعالیت های خوب دارم ک امادگیم بره بالا....پزشک طب سنتی هم دکترای حاذق رفتم گفتن طبیعی مگرررر دیگه نشه واقعا پزشک تشخیص بده سز بشم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووه خخخخ خدا خیرت بده،داری بخیه عهد خیارشور میرزا رو با الان مقایسه میکنی،الان بخیه ها شایدم لیزری ...

واقعا؟؟

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
شیرمادرطبیعی وسز هیچ فرقی نداره.هیچ فرقی. من سز کردم هم عالی بود هم شیرم خداروشکر خیلی بیشتروعالی بو ...

منم دخترام سز هستن اورژنسی. رشدشون هم عالیه ..ولی هردومون میدونیم سز انتخاب خوبی نیست البته اگه اورژانسی نباشه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
عزیزم مااگرمیگیم سز چون تجربه اش رو داشتیم.ولی شماچیزی روکه تجربه اش رونداشتی و داری تجویز میکنی.... ...

گلم من ۲تا سزارین دارشتم و ۴ماه دیگه سومین سزارینم انجام میدم پس تجربه دارم که میگم

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
من چیزی که تجربه داشتم و راضی بودم رو توصیه کردم چرا باید جیزی که تجربه نکردم و ازش وحشت دارم رو توص ...

خب چون منم تجربه سز رو داشتم واسشون طبیعی توصیه میکتم.خودشم ۳تا

گلم من ۲تا سزارین دارشتم و ۴ماه دیگه سومین سزارینم انجام میدم پس تجربه دارم که میگم

شما طبیعی رو پیشنهاد دادی من گفتم شما زایمان طبیعی نداشتی چراپیشنهاد میدی وقتی ازدردش چیزی نمی دونی. بعدشم سز پیش دکتر خوب خیلی هم عالی ،نه توبیمارستان دولتی وهر دکتر پرستاری...

من سزارین کردم همون لحظه اول دنیا اومدن نی نی شیرم سرازیر میریخت

شیر منم خیلییی زیاد بود ولی مقاسیه با شیر طبیعی نیس

شما طبیعی رو پیشنهاد دادی من گفتم شما زایمان طبیعی نداشتی چراپیشنهاد میدی وقتی ازدردش چیزی نمی دونی. ...

من درد طبیعی رو هم کشیدم دهانه رحمم باز نمیشد بردن عمل .و بهترییییین با تجربه دارترین دکتر شهرمون عمل کرد

موفق باشید

عزیزم ناراحت نباش.من واقعا نمیدونم کدومش خوبه.توی فامیلامون خواهرام همه از طبیعی خاطرات بدی دارند اک ...

مرسی گلم بابت درکتون ..استارتر صلاح خودته خودت باید تصمیم بگیری فقط خواستم بگم کاش منم میتونستم طبیعی بشم و اون حس زیبا که بچه درمیاد و راحت میشی بچت میگیری بغلت.قسمت من که نشد .. من عصبیم از اینکه چرا ادما اینجوری شدن اون چیزایی رو که تدا داده رو عوض میکنیم .یکی بینیش عمل میکنه یکی پروتز میکنه از اونی که هستن خودشون عوض میکنن همین سزارین که خودشون انتخاب میکنن ..چرا این همه بی اعتماد بنفسی ..طبیعی زایمان کردن سختی داره قبول دارم ولی هرکی هرچی میخواد بگه من خیلی تحقیق کردم زایمان طبیعی کلی فوائد داره .

خواهرتون چندمین سزارینش بود

سومین سزارین

اللهم عجل لولیک الفرج. چه قدر در روزمرگی خود فرو رفته ایم، نبودنت شده عادتمان، یادمان رفته غیبتت بزرگترین غم عالم است، اینقدر بی خیال شدیم که از نبودنت سر به بیابان نمی گذاریم. خدایا کمک کن نائب بر حق امام زمان(رهبر عزیزم) را یاری کنیم و در رکاب آقا شهید بشیم. حاج قاسم همشهری عزیزم گفتند:دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند، خدا کنه سردار بتونم به وصیتت عمل کنم. 
ای جاااانم چقدر حرفات برام امید داشت چون منم باردارم و شوهرم بیکار خدا کنه بچه ی منم با خودش برامون ...

اگه به خدا از ته دلت ایمان داشته باشی، مطمئن باش خدا بهت نگاه ویژه می کنه، حضرت علی علیه السلام می فرمایند :خدا در ظن و گمان بنده اش هست. یعنی اگه به رحمت خدا ایمان داشته باشی حتما رحمتش شامل حالت میشه ولی اگه هی بگی خدا به ما نگاه نمی کنه، بدون خدا بهت نگاه نمی کنه

اللهم عجل لولیک الفرج. چه قدر در روزمرگی خود فرو رفته ایم، نبودنت شده عادتمان، یادمان رفته غیبتت بزرگترین غم عالم است، اینقدر بی خیال شدیم که از نبودنت سر به بیابان نمی گذاریم. خدایا کمک کن نائب بر حق امام زمان(رهبر عزیزم) را یاری کنیم و در رکاب آقا شهید بشیم. حاج قاسم همشهری عزیزم گفتند:دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند، خدا کنه سردار بتونم به وصیتت عمل کنم. 
کتان طلایی یا قهوه ایی  یعنی اول تفت بدیم بعدش با نبات بکوبیم؟

بذر کتان قهوه ای اول تفت بده بد داخل هاون با نبت بکوب خیلی درست نکنی چون وقتی کوبیده میشه، زود خاصیتش از دست میده. برای نهایت سه روز درست کن.