بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تازه اون هفته بهم گفتن باید دوباره چک کنم تاپیک شما رو دیدم، مال شما ۸ که خوبه گفتن باز باید چک بش ...
اره تو انومالی۶ خوب بود مشهد انجام دادم برای چک کردن کیست کورویید رفته بودم ۸شده تو هفته ۲۵ حالا میترسم بالا بره اخه نمیدونی چه بلایی سرم اوردن این سونوگرافی شهرمون یه بار گفت سر بچت لیمویه رفتم مشهد سونو گفت نه اینکه سالمه حالا ترس تو وجودمه من امینوسنتز هم انجام دادم شما کی قراره چک کنید
اره تو انومالی۶ خوب بود مشهد انجام دادم برای چک کردن کیست کورویید رفته بودم ۸شده تو هفته ۲۵ حالا میت ...
این سری هم میرم همون مشهد پیش دکتر مرادی که اندازه دقیق میده شاید باز این اشتباه اندازه گرفته تو هم غصه نخور یه خانمی گفت صبح ها استوخودوس با عسل ناشتا بخور بطن مغزش پایین اومده دکتر گفت بچه بطن مغزش از هفته ۲۲تا ۲۳کاهش پیدا میکنه از تو هم پایین میاد
بطن مغز همیشه در حال تغییره نگران نباش منم چون اینقدر عیب رو دخترم گذاشتن استرس دارم همش میترسم تا وقتی زایمان نکنم نبینمش خیالم راحت نمیشه چون یه مشت سونوگرافی بی سواد تو کشورمون ریختن
منم برا همون چک کردن کیست کورویید رفته بودم چرا امینو داده بودی؟ به من گفت یک ماه دیگه ول ...
چون دوتا مارکر داشتم هم کیست کورویید هم اکوژن گفت باید امینو بشی حالا جفتش رفته ولی باز خودم از این بطن ۸میترسم اصلا گریه کن چون روی بچه تاثیر بد می ذاره کار منو انجام نده هیچ وقت مجبوریم طاقت بیاریم بسپارش به خدا گریه روی بچه تاثیر بد میذاره منم ۱۱آذر سونو رشد و اندازه گیری بطن دارم دل تو دلم نیست بخدا