2777
2789
عنوان

دعوا تو‌خانواده

276 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

یه سوال شماها توی خانوادتون خواهر یا برداری دارید که کلا زندگی همه رو به اتیش کشیده باشه و همش دعوا راه بندازه

و با وجوده اینکه همه کار از دید خودتون براش کرده باشید بازم هیچ چیز به چشمش نیاد و همش بهتون توهین کنه و تهمت بزنه

یعنی حتی تا جایی که لطفتونم به چشم وظیفه  ببینه

بعدش اینکه این ادم امده معذرت خواهی یا اینکه الان کامل قطع رابطه اید

مرسی اگه کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره الان دقیقا بحث پول وسطه

البته با بابام

ولی من و مامانم به خدا همیشه فقط پشتش بودیم

ولی الان هزار و یک بهونه در اورده زندگیمنو داره به اتیش میکشه

چندبارمعذرت خواست بخشیدم ولی همش تکرار کرد دفعه های بعدم منو مقصرمیدونست آخرم کلاباهاش حرف نمی‌زنم ر ...

چطور میتونی من با اینکه زیاد باهاش رابطه نداشتم ولی الان دارم دغ میکنم

من متاسفانه پدر شوهرم اينجوريه

ارزو دارم به روز سياه بيرفته

اتيش بياره معركه هست دوست داره تو كار همه دخالت كنه بزرگتري كنه هر چقدرم بهش احترام ميذاريم محبت بهش ميكنيم باز حاليش نيست فقط دوست داره بين منو شوهرم فتنه به پا كنه

نگاه سنشم نميكنه ١٠٠ سالشه

به حدي دخالت و بحث پيش مياورد كه يك ماه پيش قطع رابطه كرد شوهزم باهاشون 

الان ارامشي داريم كه خدا ميدونه

من متاسفانه پدر شوهرم اينجوريه ارزو دارم به روز سياه بيرفته اتيش بياره معركه هست دوست داره تو كار ...

من واقعا از دید این طرف قضیه دارم میبینم

تورو خدا شوهرتو راضی کن بره اشتی کنه

گناه دارن

برید اشتی کنید ولی دیگه نرید بیاین

نزار قهر بمونن

من كلا هر كسي بخواد تو زندگيم ارامشم رو صلب كنه حتي برادرم ميذارمش كنار ادم مگه چقدر اعصاب و روان د ...

اقا تورو خدا به منم یاد بدید

من اصلا نمیتونم کنترل کنم که محیط خارجی زندگیم روی محیط داخلی زندگیم تاثیر نزاره

من واقعا از دید این طرف قضیه دارم میبینم تورو خدا شوهرتو راضی کن بره اشتی کنه گناه دارن برید اشتی ...

واي نه تر خداا

قبلا هر اتفاقي ميوفتاد من همش ميگفتم ولش كنيم احترام بذاريم نكن نساز

اما يك ماه پيش انقدر به من حرفاي زشت و بي ادبي زد كه شوهرم تو شك بود گفت واقعاااا واستون متاسفم اون زوي واقعي خودتونو جلو خانومم نشون داديد خدانگهدارتون اومديم بيرون

دوساله زندگيم بخاطر پدر شوهر عوضيم جهنم بوده

الان دارم ي نفسي ميكشم

اقا تورو خدا به منم یاد بدید من اصلا نمیتونم کنترل کنم که محیط خارجی زندگیم روی محیط داخلی زندگیم ت ...

بي تفاوت باش

من وقتي اتفاقي ميوفته شور ميزنم ناراحتم اما دو ساعت بعد به خودم ميگم بذارش كنار ارامشت شوهرت خودت از همه چي مهمتره 

شروع ميكنم كم محلي و بي توحهي به هنين راحتي

نمیدونم واقعا جای اونا نیستی منم جای تو نیستم

ولی من میگم پدر مادرن

شاید نمیفهمن

ما اگه میفهمیم نکنیم باهاشون اینجوری

مامان بابای من که دارن دغ میکنن

بله عزیزم بلاخره هر خانواده ای خواه نا خواه هستند افرادی سرکش اخلاق مناسبی ندارن اما عزیزم نمیشه که اخلاق آدم هارو عوض کرد میشه خودمون عوض کنیم ! این نوع رفتارها و آدم هارو نادیده بگیریم برامون اصلا اهمیت نداشته باشن !

عزیزم شاید خیلی ها بخونن به من بگن خواهر شوهر بد بگن بخاطر اینکه اسم خواهر شوهر مادر شوهر اینا بد در رفته اصلا برام مهم نیست بدهم بگین امااااا 😑 

من و مادرم برای مثلا زن داداشم کلی محبت هدیه و ... اما اما دریغ ازاینکه درک کنه ظرفیتش داشته باشه بازم قطع رابطه میکنه و داداشم خودش مدام سمت خانواده خودشونن خوب درک میکنم اخلاق افراد نمیتونیم تغییر بدیم ! اما من خودم تغییر میدم رابطم با داداشم زن داداشم به حداقل رسوندم چون خودم دوست دارم نمیخوام خدا نکرده رفتار بدی باهم روبرو‌بشیم و صورتامون تو صورتای هم باشه ! 

تقریبا دوماه پیش بود خونه خودمون با زن داداشم بحثمون شد واسم غیظ میکرد ادا اطوار در میومد خوب گذشت لفظی درگیر شدیم اما داداشم وسط اومد جای که طرف هیچ کس نگیره مثلا بگه بس کنین تموم کنین طرف خانومش گرفت بد بیراه به من گفت  و خودش خانمش رفتن !

فشار عصبی زیادی روم بود یکماه کامل مریض شدم معده درد شدید بعدشم لرز و تشنج بعدشم کرونا کرفتم کارم شده بود رفت آمد بیمارستان ! 

یعنی اصلا ارزش نداشت بخواد برام مهم باشه و بزرگش کنم درگیرش بشم خودم عصبانی کنم به زندگیم گند بزنم چون واقعا اونها در حد ارزش من نبودن بخوام خودم درگیرشون کنم حتی چه برسه به فکر !

دنیا هم جهان امنی هست هر انرژی ارتعاش فرکانس بد به دنیا بفرستیم دقیقا عینش به خود فرد برمیگرده دل قلب من خیلی شکستن بلاخره بعد دوماه داداشم پاداش کارش خدا بهش داد ، تصادف کرده بود بعد از اون همه استرس برو بیا یه مقدار مبلغ از خودش به قول معروف باخت ، اینجا رو میخوام بهت بگم داداشم به من انرزی بد یکماه فرستاد من یکماه حالم بد بود دنیا آنقدر امن هست همون حال بد در قالب استرس خدا از یه راه دیکه بهش وارد کرد !

به قانون عمل عکس العمل اعتقاد داشته باش خیلی درسته کار خدا 

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست! 
بله عزیزم بلاخره هر خانواده ای خواه نا خواه هستند افرادی سرکش اخلاق مناسبی ندارن اما عزیزم نمیشه که ...

من به جایی تو زندگیم رسیدیم که فکر میکنم اصلا خدا منو نمیبینه دیگه 

بزار برات تعریف کنم

من دو تا دوست خیلی صمیمی داشتم دو سال پیش عین سگ بگم راحت ترم منو ول کردن رفتن به قران که کله زنگیمو براشون گذاشته بودم

بعدا شنیدم چه تهمت ها و دروغ هایی پشتم نگفتم

هر روزم خوشبخت تر از دیروز

کارما کجا بود بابا

من دهنم تو زندگی صاف شد ولی اونا خم به ابروشون نیومد

بعد تا الان

به چی قسم بخورم باورتون بشه

من واسه داداشمو زن داداشم چه کار هایی که نکردم

اصلا باورت نمیشه کارهایی که من کردم ادم برای بچه خودش نمیکنه

انقدر با عروسمون صمیمی بودم که خدا میدونه

حتی دستشویی و حموم هم با هم میرفتیم

حالا فهمیدم تمام حرفهایی که من به شوخی میزدم رو میرفته به داداشم میگفته

حالا بیا ببین چه قشقرقی به پا شده

زندگیمون اتیش گرفته

من به جایی تو زندگیم رسیدیم که فکر میکنم اصلا خدا منو نمیبینه دیگه  بزار برات تعریف کنم من دو ...

عزیزم با کمال احترام که واست قایل هستم اما همین نارضایتیت از زندگی به خاطر همین اعتقاد نداشتن بازم معذرت میخوام که اینو گفتم !

من تو زندگیم با چشمام دیدم هرکسی بد کرده یکماه یکسال و ... بلاخره اون انرزی بهشون برگشته چه انرزی مثبت چه منفی بهشون برگشته !
منم دوستی داشتم ۱۰ ساله از هنرستان باهم بودیم صمیمی ! این چندماه آخر رفتاراش سرد و یه طوری شده بود زنگ میزدم زنگ نمیزد محبت میکردم نمیکرد من ازش فاصله کرفتم به خودم احترام گذاشتم گفتم این رفتار لیاقت من نیست گذشت چندماه دوستم پیام داد ناله کردن از کار بیکار شدم حقوقم ندادن و ... دیدم بله موقع که داشت تعریف میکرد تو دلم گفتم انرزی بد که به سمتم فرستادی حالا به سمت خودت برگشته بازم فهمیدم جهان جای امنی هست ، 

اینم بگم خودم انرزی بد میفرستم سمت کسی سریع سر خودمم میاد این یک قانون ! فقط اعتقاد داشته باش بس 

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست!