2777
2789
عنوان

دعوا تو‌خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 18 پست
عزیزم با کمال احترام که واست قایل هستم اما همین نارضایتیت از زندگی به خاطر همین اعتقاد نداشتن بازم م ...

به خدا خیلی التماس خدا کردم که به چشم ببینم

خیلی قلبم شکست دو سال تموم‌گریه کردم

خیلی تنها شدم

خیلی به ناحق بهم تهمت زدن و ولم کردن رفتن

کلی مشاورم رفتم تا یکم حالم بهتر شد

الانم که تنها دوستم که عروسمون بود اینجوری شد

نمیدونم واقعا چی بگم

قلبم دیگه جای شکستن نداره

اصلا انگار خدا دوسم نداره

به خدا خیلی التماس خدا کردم که به چشم ببینم خیلی قلبم شکست دو سال تموم‌گریه کردم خیلی تنها شدم خی ...

عزیزم دعا میکنی و ... اما یک چیزی رون روانت مثل یک طلسم قفل شده توی ناخودآگاهت برای همین به دعاهات نمیرسی 

روانشناسی عمقی کار کن البته اگر زندگیت برات مهمه دوست داری واقعا خودت زندگیت تحول پیدا بکنه من سوده هروی بهت معرفی میکنم کانال زندگی سالم الان خودم ۲ سال کار میکنم زندگیم خدا شکر آروم و لذتش میبرم 

https://instagram.com/zendegie_saleem?igshid=14qvvw2wyn7r8 

ضرر نمیکنی وارد تلکرامش بشو فایلها و دستاورد ها کوش کن اگر روت تاثیر داشت دوره ها تهیه کن عمقی کار کن 

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا خیلی التماس خدا کردم که به چشم ببینم خیلی قلبم شکست دو سال تموم‌گریه کردم خیلی تنها شدم خی ...

یه چیز دیگه بذار برات بگم ، من با پسر همکار پدرم چه کسی بهتر مثلا میگیم همکار پدر آشنایی برای ازدواج اینا 

آقا تو ارتباط آشنایی باهاش وارد شدم یعنی دختر تمام انرزی های منفی جهان بود به من وارد کرد دروغ خیانت دور زدن پیچوندن پنهان کاری بودن نبودنای نصف نیمه و ... 

خواهر زن داداشش قبلا دوست میداشت دختره بهش خیانت کرده بود  ! منم پذیرفتم 

آقا من ازش اینستا خواستم که همدیگر فالو کنیم پستای همو ببینیم به من کفت اینستا ندارم پست ندارم فعال نیستم یه اینستا فیک تقلبی بدون پست عکس فالور بهم داد منم بهش اعتماد داشتم ۶ ماه من اینستا جک میکردم ، ارتباطمون خوب پیش نرفت احساس میکردم داره مسخره بازی درمیاره براش الکی این ارتباط ، ارتباط خسته شدم در اوج فشار روانی عصبی کات کردم ایشونم بدون اینکه چیزی بگه شماره واتساپش پاک کرد رفت ، کانادا بود شماره کانادا هم به من نداد ، منم سریع خطم عوض کردم وقتی اینطور باهام کرد ، 

یعنی خدا معجزش دیدم تو اوج ناباوری اینستا حقیقیش بدون اینکه بخوام اومد بالا برام بدون اینکه سرچ کنم ، دیدم بعلهههههه پست داره فعال هست تازه اون خواهر خانم داداشش هم که یعنی حالا رابطه ای ندارن خیانت بهش کرده بود فالو داره رابطه دارن فقط این وسط من نامحرم بودم ! 

خیلی زیاد فشار عصبی روحی روانی جسمی بهم اومد یکسال کامل گریه کردم خیلی نامردی بد جنسی بدی بود ۹ کیلو وزن کم کردم شرایط بدی داشتم گذشتتتتتت یکسال نیم

اما امسال دیدم شنیدم همون دختر خواهر زن داداشش که بخاطر من مسخره میکرد من احساسات انرزی وقتم به بازی گرفت خانووووم با ی پسر دیگس تو کانادا قشنگ باهم خوش میکذرونن اینارو گفتم برات اون آقا پسر همکار بابام بهم فشار عصبی روحی جسمی آورد خدا قشنگ گذاشت هم ابروش برد پیش خودم پدرم هم اون دختر که بخاطرش من اذیت کرد اون دختر با یه پسر دیکه حالا اون انرزی منفی به خودش وارد کرد شوکه شد یعنی اون انرزی منفی که به من داد در قالب استرس و شوکه شدن توسط اون دختر به پسر همکار پدرم وارد شد ! 

حالا آقا بعد یکسال نیم از همه جا مونده رونده شده با داداشش اومده بودن تو لینکدینم چندین بار ببینه بهش تمایل دارم یا نه ؟ منم دیکه هیچ اصن محلسم ندادم یادم میاد چقدر زندگیم جهنم شد بخاطرش 

اینارو گفتم فقط فقط خودت خودت خودت برای خودت مهم باشی 

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست!