2777
2789
عنوان

تصادف کردم 😞😔😔😔

687 بازدید | 22 پست

تازه چند روزه شوهرم برام یه سمند خریده

بهم آموزش میداد 

امشبم کلی تعریف کرد که خوب راه افتادم

رسیدیم جلــودر ک پارک کنم هول شدم به جا ترمز گاز دادم

ماشین باشدت خوردبه درخـــت

کاپوت ماشین جمع شد کلا داغون شد

کلی گریه کردم

اصلا حالم خوب نیس

روزها رفتند و من دیگر  خود نمی دانم کدامینم             آن منِ سرسخت مغرورم  یا   منِ مغلوبِ دیرینم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش تا دستت راه بیفته با یه پراید درب و داغون تمرین میکردی

پراید بود که کلا اش ولاش میشدیم با اون شدت ضربه

روزها رفتند و من دیگر  خود نمی دانم کدامینم             آن منِ سرسخت مغرورم  یا   منِ مغلوبِ دیرینم    
ینی کلا حرفه ای نبودی ک نشستی پشت سمند؟؟؟

اره ده سال پیش گواهینامه گرفتم

ولی خوب میروندم

ازبدشانسی اینطوری شد

الان داغونم

عیبی نداره دیگه کاریه ک شده.گمون کنم رسما چشم خوردی. خداروشکر ک بدتر از این نشدو ب کسی نزدی

حالا ازینورم دوهفته تعطیله همه جا تعمیرگاهام میبندن

چون خوب بلد نبودی بهتر بود با یه صدویازده شروع کنی نه سمند ب اون بزرگی

قضیه برا سه سال پیشه🤪