2777
2789
عنوان

تصادف کردم 😞😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 22 پست

چیزی نگفت اقات؟؟؟

خدایا نمیدونم دیگه به خودت قسم خسته امرو مُخـَم راه بِرے ، رو جِـنازَت پیادهِ رَوے میـڪُنَم..☠ღ  از‌هرجابیوفتـے #کـمـکت‌مـےکــنم‌بلند‌شی. #هرجا #جز‌چشمام🤜🤌 کآرما میگه؛هَرچه با هَر که کُنی بَر تو هَمان می‌گُذرد..  💥                         !س‍‌ل‍‌ام‍‌ت‍‌ی نَس‍‌ل‍‌ی ک‍‌ه #ع‍‌ُق‍‌ده ه‍‌اش‍‌و س‍‌َره #ریه ه‍‌اش خ‍‌ال‍‌ی‍‌ ک‍‌رد . . :)           دلم برا خودت برا تک تک حرف های تلخت تنگ شده عشق بی معرفتم💔🥀  ۱۴۰۱/۷/۴.                                                                میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم(:🖤   یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️.           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با چه سرعتی زدی ینی😐😐

مهم نیس حالا

ولی خب مواظب باش

منم اوایل تصادف زیاد کردم ولی فقط در حد مالیدن بود

اگه دست فرمونت بده کلاس برو دو سه جلسه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

وای منم تو سال کنکورم قبل اینکه 18 سالم شه گواهینامه بگیرم ، سر یه شرط بندی با داداشم گفتم میرم ماشینو میارم تو حیاط ، گفت نمیتونی ، گفتم مگه چیکار داره میخواد مستقیم بری تو دیگه ، خلاصه رفتم درمون کجا باید حین بالا اومدن فرمونو بچرخونی ، منم هول شدم نچرخوندم اصلن بلد نبودم زدم به در ، در سمت شاگرد رفت تو ، از بیرونم دیگه باز نمیشه