خدایا نمیدونم دیگه به خودت قسم خسته امرو مُخـَم راه بِرے ، رو جِـنازَت پیادهِ رَوے میـڪُنَم..☠ღازهرجابیوفتـے #کـمـکتمـےکــنمبلندشی. #هرجا #جزچشمام🤜🤌 کآرما میگه؛هَرچه با هَر که کُنی بَر تو هَمان میگُذرد.. 💥 !سلامتی نَسلی که #عُقده هاشو سَره #ریه هاش خالی کرد . . :) دلم برا خودت برا تک تک حرف های تلخت تنگ شده عشق بی معرفتم💔🥀 ۱۴۰۱/۷/۴. میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم(:🖤یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای منم تو سال کنکورم قبل اینکه 18 سالم شه گواهینامه بگیرم ، سر یه شرط بندی با داداشم گفتم میرم ماشینو میارم تو حیاط ، گفت نمیتونی ، گفتم مگه چیکار داره میخواد مستقیم بری تو دیگه ، خلاصه رفتم درمون کجا باید حین بالا اومدن فرمونو بچرخونی ، منم هول شدم نچرخوندم اصلن بلد نبودم زدم به در ، در سمت شاگرد رفت تو ، از بیرونم دیگه باز نمیشه