2777
2789
عنوان

امکان بارداری با کیست فولیکولی

4991 بازدید | 9 پست

دوستان ایا کسی بین شما بوده با کیست فولیکولار باردار شده باشه؟ من تو اقدامم فولیم تبدیل به کیست شده دو ماه پیش. دکتر برام دارو ضد بارداری داده اما چون به بدنم سازگاری نداشت مصرف نکردم. الان دو ماهه اقدام کردم اما بی نتیجه بوده. به نظرتون به خاطر این کیسته هست؟ اینم بگم‌ پریم منظمه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
منم پریم منظمه هیییچ مشکل دیگه ای هم ندارم فقط کیست فولیکولی ۴ ساله منتظرم

۴ سال!! خیلی زیاده. ینی علتش همین کیست فولیکولی بوده؟ شما تخمدانت کیست سازه ینی پلی کیستیکه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم ک بله  مشکل کمی نیس منو شما اصطلاحات پزشکیش را نمیدونیم😊😊 هزارتا مشکل بوجود میاره

در اثر خوردن داروی تقویت تخمک کیست شده؟

بله ولی قبلشم داشتم ریززز

نه من نداشتم. پارسال هم باردار بودم توی هفته بیست و چهار به خاطر فیبروم زایمان زودرس کردم بچه م از بین رفت. عمل کردم. و دو ماه پیش اقدام کردم اما داروی تقویت تخمدان زیاد مصرف کردم فولیم تبدیل شد به کیست. یزد زندگی میکنم اما یزدی نیستم

نه من نداشتم. پارسال هم باردار بودم توی هفته بیست و چهار به خاطر فیبروم زایمان زودرس کردم بچه م از ب ...

شما بعد از عمل فیبروم باردار شدین؟ عمل باز انجام دادین یا لاپراسکوپی؟