2777
2789
عنوان

خوهرا خواهش میکنم راهنماییم کنید الان چیکار کنم با این وضع زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 162 پست
اگه میخای دیگه هیچوقت بهت ظلم نکنه.کمکش کن اول به خودش ظلم نکنه.اونوقت با تو هم خوب میشه.وقتی نماز ن ...

یبار دیگه درخواست دوستی میدی لطفا

کاش بشه واتساپ در ارتباط باشیم

میگه من بزور چیزی رو بهت تحمیل نمیکنم هرجوری میچرخی بچرخ فقط راتو کج نرو میگه ادم دلش باید باخدا ب ...

آخه بگو من اگه نمازم نخونم دیگه انگیزه ای ندارم که آدم خوبی باشم.بد بودن هم لذت خودشو داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی فعلا همه چیزو فراموش کن فعلا.وبهش بگو دلت تنگ شده براش وبع برو سر زندگیت.به هیچ عنوان عصبانی نشو و با حوصله باهاش رفتار کن.تا سر فرصت ببین میخای چکار کنی.تو ماموری که همسرت را هم به راه بیاری.البته با برنامه.با حوصله با آرامش

راستی فعلا همه چیزو فراموش کن فعلا.وبهش بگو دلت تنگ شده براش وبع برو سر زندگیت.به هیچ عنوان عصبانی ن ...

اصلا نمیتونم منت کشی کنم

اخه دلمو شکسته

نهایت کوتاه اومدنم اینه اگه پاپیش گذاشت قبول کنم😜

اگه واسه اقدام عجله نداشتم حالاحالاها عجله نمیکردم تا تو گوشش بمونه دیگه خطاشو تکرار نکنه

الان ی هفته مونده ب تخمک گذاریم

😭😭

نذر ۱۴هزار صلوات کن هدیه به امام زمان(عج).از همین الان شروع کن تا عصر جمعه به امام متوسل شو..زود نتیجه میگیری.با وضو باش همیشه.به چند نفر بسپار تو صلوات کمکت کنن تا جمعه تموم شه.هزارتاش با من.یا علی

هرجور صلاح میدونی.ولی دینمون میگه اگه همسر از دستمون ناراضی باشه فرشته ها ما را لعنت میکنند.به نظرت ارزششو داره.تو برو ازخدا بخاه کمکت کنه.من الان حقو میدم به شوهرت چون تا وقتی نماز وقران نخونه نمیتونه تشخیص بده کارش اشتباهه.پس بهش حق بده گناه داره

هرجور صلاح میدونی.ولی دینمون میگه اگه همسر از دستمون ناراضی باشه فرشته ها ما را لعنت میکنند.به نظرت ...

دوستم خیلیارو دیدم نماز میخونن هزار تا کثافت کاری هم میکنن بلانسبت

نمیشه گفت هرکی نماز میخونه بی اشتباهه

شوهرمنم ادم بی اعتقادی نیستا

بارها شده دیدم ک تلویزیون قران پخش میکنه با دقت گوش میده و معنی شو میخونه

برای نماز خوندن مقاومت میکنه

ولی من این دفعه سعی مو میکنم

ممنون از راهنماییات

از اینکه شوهرت ببخشید.پرو بشه نترس.فقط از خدا بترس.ببین خدا ازت چی میخاد.توکل به خدا.اگه شوهرتو دوس ...

خدا کنه پاپیش بذاره تا دیر نشده

قول میدم مث دفعه های قبل سخت نگیرم و زود کوتاه بیام

😘😘😘😘