2777
2789
عنوان

❤️چالش جمله ی انگیزشی ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 7333 بازدید | 132 پست

فقط یک لحظه بشین و تصور کن ، الان اون خانوم خوشگل و خوشتیپ تو لباس های خوشگل هستی که همیشه بخاطر چاقی نتونستی بپوشی   ببین اون لبخند زیبا رو... چیزی تا رسیدن بهش نداری پس تلاش کن یالا تنبلی نداریم   اینو همیشه به خودت بگو نمیشه همیشه یک جور عمل کنیم و منتظر نتیجه متفاوت باشیم ، هر روز یک قدم به هدف نزدیک تر میشی اگر هر روز متفاوت و بهتر از دیروز عمل کنی       

بهترین لذت دنیااینه که اندامت انقدربی نقص باشه که هرلباسی توتنت عالی بنظربیادبهت بگن توگونی هم میپوشی خوشتیپی😂😂این لذت روخودت تجربه کن نزارفقط یه رویابمونه یباربرای همیشه جانزن تاهدف باقدرت ادامه بده💪💪.  ما.میتوانیم# 😍💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای برگشتن ب وزن دلخواهم و حفظ تناسب اندامم دلایل زیادی داشتم......یکی از دلایلم چیزیه ک نمیشه هیچوقت درموردش بگم......و در واقع استارت من و عضو شدن من در نی نی سایت ب این علت بوده......

اما ب مرور فراموشش کردم و هدفم شد کاهش وزن برای باردار شدن....از این مطب ب اون مطب...از این دکتر ب اون دکتر...کیسه کیسه دارو میخوردم....همه داروها هورمونی مرتب میدیدم سایزم عوض میشه.....پریودیم اکثرا مرتب بود اما با دارو خوردن یا عقب میفتاد یا نمیشدم....عصبی شده بودم ....یه دکتر رفتم گفت کاهش وزن و رژیم داشته باش برای تنبلی تخمدان خوبه....منم زیاد وارد نبودم متوجه نمیشدم چرا میگه رژیم.....از طرفی مامانم میگفت مگه تو چاقی ک رژیم بگیری.....خلاصه سال پی سال میگذشت....اتفاقی تو زندگیم افتاد ک همه چی رو تقریبا زیر و رو کرد....بعدش من عضو نی نی سایت شدم چون رژیم بامدادخمار رو دیدم و متوجه شدم باید عضو شم.....عضو شدم اما چند ماه ب تعویق افتاد تا بپیوندم ب گروه چون مامانمو بردیم برای عمل رحم.....خلاصه سرتون رو درد نیارم.....تا عید امسال هدف من از رژیم باردار شدن بود........اما ب خودم اومدم و گفتم چه باردار بشم چه نشم من نیاز ب یه بدن متناسب یه روحیه شاد یه زندگی جدید دارم....ورزش شد برنامه روزانه رژیم رو با دل و جون بدون تقلب انجام دادم...اگر ورزش نمیکردم انگاری چیزی گم کرده بودم...الان مریضم یه هفتس نتونستم ورزش کنم حس بدی دارم دلم برای ورزش تنگ شده.....

الان با اینکه رسیدم ب هدف اما دلم میخواد همچنان ادامه بدم چون لذت میبرم ازش ❤❤❤❤❤

این حرفا رو ب تمام خانمایی ک مشکل تنبلی تخمدان دارن مشکل باروری دارن میگم لطفا قبل از هر دارویی ب سلامت روح و جسمتون اهمیت بدید،،،،اول رژیم سالم خوری و ورزش بعدش تحت نظر دکتر برید،،،،،ورزش کردن خود ب خود باعث گرم شدن رحم میشه 

تمام توضیحاتی ک الهه جان در حق هممون لطف کردن و نوشتن دقیقا مو ب مو رعایت کنین و متوجه تغییر حالتون میشید❤❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿

یه حلزون روتصورکنید روی یه شاخه نازک درخت

که میخواد به شاخه بعدی بره اولین کاریکه باید بکنه تصمیم گیریه که بره بروی اون شاخه پس هدفشو تعیین میکنه وبایه جهش به شاخه بعدی میچسبه وبین دوشاخه گیر میکنه تواین مرحله بدنش داره کش میاد وخسته میشه ولی میدونه اگه ول کنه به پایین پرتاب میشه پس مقاومت میکنه وتلاششو بیشتر میکنه تا اینکه سرانجام به هدفش میرسه..

مثل خیلی از ما که هدفمون روتعیین کردیم قدم اول روبرداشتیم والان وسط راهیم که بیشترین فشار روی ماست ولی میدونیم اگه مقاومت کنیم وتلاش ازاین مرحله نیز بخوبی رد میشیم وبه هدفمون میرسیم..

چند سال پیش به اتفاق دوستان کوهنوردی میکردیم. یک روز یک مسیر سختو انتخاب کردیم. کلی پیش رفته بودیم و همه خسته بودیم. هر چند متری که جلو میرفتیم چند نفر از تعدادمون کم میشد. رسیدیم به یک صخره بزرگ که دوست صمیمیم هم نشست و گفت من دیگه نمیام! دودل شدم ادامه بدم یا نه! یکی که نمیشناختم و جزگروهمون نبود از صخره رفت بالا منم تصمیم گرفتم که برم. با تلاش از صخره رفتم بالا سرجمع شاید ده قدم بود! وقتی رسیدم بالا باور نمیکردم!! اونجا قله بود! دقیقا اون صخره اخرین قدم برای رسیدن به قله بود وای که چه حس شیرینی بود که جا نزدم و اخرین قدمهارو برداشتم !!!

این خاطره همیشه تو ذهنم موندگار شده هر وقت مسیر زندگی سخت میشه و نا امید میشم با خودم میگم کچر قدم بردار! ادامه بده! قله نزدیکه...

Null

بعدازاین که مادرمیشی بایدمادرخوشگلو خوش اندام بشی هرچی که دوست داری لباسای خوشگل بپوشی 

نتونن مادرشوهروجاری بهت پزهیکلشونوبدن 💃

توپزهیکلوخوش اندامی خودتوبهشون بدی اونم بعدازبچه دارشدن وکلی خوش هیکل شدن🤸‍♀️یه مادرنمونه بااراده خوش هیکل وخوش قیافه🧘‍♀️ورزشکار😅💪

انگیزه#  

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

من یه ورزشکار حرفه‌ای بودم که همیشه در حال ورزش بودم،باشگاه میرفتم( رزمی کار) بودم،کوهنوردی میکردم،استخر میرفتم،دوچرخه سواری میکردم و یه هیکل ورزشی و ایده آلی داشتم تا اینکه مشکلی برای کمرم پیش اومد و مجبور شدم دیسک کمرم رو عمل کنم و برای همین ورزش رو گذاشتم کنار،بعد ازدواج،بعد مشکل نازایی،بعد دارو و درمان های هورمونی و IVF های ناموفق،بعد کرونا و قرنطینه و بخور بخواب های بی حد و حساب،تا اینکه به خودم اومدم و دیدم ای دل غافل شدم یه آدم چاق تنبل بی خاصیت که هیچ لباسی اندازم نمیشه و از هر طرف بدنم چربی بیرون زده،هیچ هدف و فکری نداشتم جز خوردن،از خودم بدم اومد، پا شدم و شروع کردم اول برای سلامتی خودم و بدست آوردن روحیه ام،به خاطر خانواده ام که وقتی میبینن شادم و انگیزه پیدا کردم و زندگیم هدفمند شده اونها هم خوشحال میشن.برای هر روزم برنامه ریزی کردم،برای ورزش کردنم، برای سالمخوری،برای مطالعه و ... خلاصه که الان خیلی شادم با اینکه ۶کیلو کم کردم وقتی جلوی آینه میرم لذت میبرم از نگاه کردن به خودم از اراده ام،از اینکه بازم لباسهای سایز ۴۰ ام اندازه ام میشه😊پس شما هم بخواه و شروع کن و مطمئن هم باش که میتونی💪🌹

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
بزار کله ات نارنجی بشه  بعداز آشنایت خوشحال میشم😂

هووووف تا کلم نارنجی بشه شما رفتی سبز...کلا آشنایی حاصل نمیشه ... من این رابطه رو لفت میدم... من باختم...بدم باختم😁😁😁

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵