من برای برگشتن ب وزن دلخواهم و حفظ تناسب اندامم دلایل زیادی داشتم......یکی از دلایلم چیزیه ک نمیشه هیچوقت درموردش بگم......و در واقع استارت من و عضو شدن من در نی نی سایت ب این علت بوده......
اما ب مرور فراموشش کردم و هدفم شد کاهش وزن برای باردار شدن....از این مطب ب اون مطب...از این دکتر ب اون دکتر...کیسه کیسه دارو میخوردم....همه داروها هورمونی مرتب میدیدم سایزم عوض میشه.....پریودیم اکثرا مرتب بود اما با دارو خوردن یا عقب میفتاد یا نمیشدم....عصبی شده بودم ....یه دکتر رفتم گفت کاهش وزن و رژیم داشته باش برای تنبلی تخمدان خوبه....منم زیاد وارد نبودم متوجه نمیشدم چرا میگه رژیم.....از طرفی مامانم میگفت مگه تو چاقی ک رژیم بگیری.....خلاصه سال پی سال میگذشت....اتفاقی تو زندگیم افتاد ک همه چی رو تقریبا زیر و رو کرد....بعدش من عضو نی نی سایت شدم چون رژیم بامدادخمار رو دیدم و متوجه شدم باید عضو شم.....عضو شدم اما چند ماه ب تعویق افتاد تا بپیوندم ب گروه چون مامانمو بردیم برای عمل رحم.....خلاصه سرتون رو درد نیارم.....تا عید امسال هدف من از رژیم باردار شدن بود........اما ب خودم اومدم و گفتم چه باردار بشم چه نشم من نیاز ب یه بدن متناسب یه روحیه شاد یه زندگی جدید دارم....ورزش شد برنامه روزانه رژیم رو با دل و جون بدون تقلب انجام دادم...اگر ورزش نمیکردم انگاری چیزی گم کرده بودم...الان مریضم یه هفتس نتونستم ورزش کنم حس بدی دارم دلم برای ورزش تنگ شده.....
الان با اینکه رسیدم ب هدف اما دلم میخواد همچنان ادامه بدم چون لذت میبرم ازش ❤❤❤❤❤
این حرفا رو ب تمام خانمایی ک مشکل تنبلی تخمدان دارن مشکل باروری دارن میگم لطفا قبل از هر دارویی ب سلامت روح و جسمتون اهمیت بدید،،،،اول رژیم سالم خوری و ورزش بعدش تحت نظر دکتر برید،،،،،ورزش کردن خود ب خود باعث گرم شدن رحم میشه
تمام توضیحاتی ک الهه جان در حق هممون لطف کردن و نوشتن دقیقا مو ب مو رعایت کنین و متوجه تغییر حالتون میشید❤❤❤❤❤