2777
2789
عنوان

❤️چالش جمله ی انگیزشی ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 7333 بازدید | 132 پست
عزیزم میشه رژیم شک معرفی کنید وزنم استپ شده

عزیزم صفحه اول رژیم شوک رو گذاشتم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم با این رژیم میشه تا ۳کیلو کم کرد؟؟

عزیزم رژیم شوک ممکنه کاهش نداشته باشه بیشتر برای خارج شدن از استپ وزنی هست بعدش اگه کامل رعایت کنی ماهی چهار کیلو کاهش داری 

این تاپیک هم برای جمله انگیزشی بود 😭

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

عزیزم شرمنده تاپیکهای دیگه قفل بودن اینجا پیام دادم من با وزن ۹۶وقد۱۶۷محاسبه کردم کالری باید ۱۹۲۰تا مصرف کنم اخه بنظرم خیلی زیاد.اینجوری کم میشم؟

تپش های قلبم شکست تو بوده‌

سلام یه سوال داشتم

من قبلا 64 کیلو بودم

ناخوداگاه اشتهام کم شد و لاغر شدم و شدم 54 کیلو البته چون به قصد نبود بدون ورزش 

بعد هم با ورزش شدم 50.8

ولی الان روی این وزن استپ کردم 

و اون فرمولی که برای کاهش هفته ای یک کیلو گفته بودین حدودا میشه هزار تا مال من 

ولی خب به دلایلی من نمیتونم این رژیم رو رعایت کنم چون مادرم خیلی گیر میده و میگه خیلی کم میخوری

و یکم از هزار تا مبره بالا تر (مثلا 1100-1050)

من چی کار کنم که بتونم 48-49 کیلو بشم  ؟

قدم هم 159 هست 

13 سالمه

حس امضا ندارم یونو   
سلام یه سوال داشتم من قبلا 64 کیلو بودم ناخوداگاه اشتهام کم شد و لاغر شدم و شدم 54 کیلو البته چون ...

و اینکه به نظر شما کدوم برنامه کالری شمار بهتر هست

مانکن یا کرفس؟

حس امضا ندارم یونو   

این تاپیک برای جمله انگیزشی هست لطفا اینجا سوال نپرسید تاپیک چالش پاییزی که بازه همیشه 

کی عضو میگیری ؟میشه هرموقع بود خبرم کنی؟

اول دی عزیزم 

الانم میتونی شروع کنی توضیح دوصفحه اول تاپیک چالش پاییزی  رو بخون 

و اینکه به نظر شما کدوم برنامه کالری شمار بهتر هست مانکن یا کرفس؟

فرقی ندارن 

سلام یه سوال داشتم من قبلا 64 کیلو بودم ناخوداگاه اشتهام کم شد و لاغر شدم و شدم 54 کیلو البته چون ...

سلام عزیزم 

اول یه رژیم شوک بگیر بعد شروع کن 

اشکال نداره با ۱۱۰۰ هم میتونی بگیری بجای هفته ای یک کیلو کمتر کم میشی 

عزیزم شرمنده تاپیکهای دیگه قفل بودن اینجا پیام دادم من با وزن ۹۶وقد۱۶۷محاسبه کردم کالری باید ۱۹۲۰تا ...

عزیزم تاپیک چالش پاییزی بازه همیشه 

نه درسته کم میشی