بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم فکری منفی هم داری؟ خوراکت و خوابت چطوره؟ به اشپزی و حمام و کارای خونت میرسی؟واسه همین غذ ...
قبلا خیلیییییی همش فک میکردم یکی از اعضای خانوادم میمیره یا شوهرم جدامیشم یاشوهرم بهم خیانت میکنه الان یکم بهترم اما خب دیگه انگار افسردگیم ریشه ای شده الانم یکم فکرای بد دارم به خودم نمیرسم اما خب ی هفتس سعی میکنم به خونم برسم یا یکم لباسامو عوض کنم اما خب دیگه همش فک میکنم من باشوهرم نمیتونم زندگی کنم تحمل هیچیو ندارم هیچی برام جذاب نیس باهیچی خوشحال نمیشم به آنی از شوهرم متنفرمیشم به آنی عصبی میشم قبل از افسردگی اصلا این حالتارو نداشتم مثه ی ادم عادی بودم اما حب نمیشه گف خوبه خوبم
قبلا خیلیییییی همش فک میکردم یکی از اعضای خانوادم میمیره یا شوهرم جدامیشم یاشوهرم بهم خیانت میکنه ال ...
خب متوسطه برو روانشناس باهاش حرف بزن مشاوره بگیر اگه دیدی خوب نشدی برو روانپزشک دارو بخور از این رو به اون رو میشی خوابت و غذا ت چطوره؟ مشکل خاصی داری یا هی به افسردگی فکر میکنی و تلقین میکنی؟
زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب میكنی، او درد میكشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی میکشد و تو خواب حوريان بهشت میبينی، او مادر میشود و همه جا میپرسند نامِ پدر!
خب متوسطه برو روانشناس باهاش حرف بزن مشاوره بگیر اگه دیدی خوب نشدی برو روانپزشک دارو بخور از این رو ...
از وقتی که افسرده شدم به خیلی از خوراکی ها که علاقه داشتم دیگع ندارم دوهفته اول افسردگیم که کلا دوهفته غذا نخوردم دهنم وا نمیشد الان بهترم اما خب بازم چیزایی که قبلا دوس داشتم میخوردمو الان نمیتونم بخورم خوابمم صبحا اصلا نمیتونم از خواب بیدارشم همش خوابم میاد همش خمیازه میکشم بعدشم که ازخواب بیدارمیشم حوصله هیچیو ندارم حالم از همه چی بهم میخوره گاهی وقتا خودمو نمیتونم تحمل کنم میخوام بمیرم خودکشی نه ها فقط بمیرم
از وقتی که افسرده شدم به خیلی از خوراکی ها که علاقه داشتم دیگع ندارم دوهفته اول افسردگیم که کلا دوهف ...
گلم وزن کم کردی ؟ منم اینجور بودم بی دلیل ولی فکر منفی داشتم رفتم دکتر دارو داد این دفعه ده کیلو وزن زیاد کردم سعی کن تنها نباشی برو پیش مامانی کسی چند وقت این موضوع و به شوهرت بگو واسه هر کسی ممکنه اتفاق بیفته کمبود ویتامین دی هم تو رشت زیاده چون آفتاب نمی گیرید