2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم پیج اینستاگرام ندارن؟

دارن منم تازه پیدا کردم پیجشو

Hazratileila

فک کنم این بود عزیزم سرچ کردی اسکرین بده بهت بگم این هست یا نه

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
من قلیپورم نزدیکم بهش

مائم معلمیم😅من اول میرفتم پیش یه روانشناس مرد اصلا خوب نبود بدترم میکرد بجا اینکه بهتر شم ولی این خیلی خوب بود خیلی بهترین روانشناس دنیاست از نظرم😅

عزیزم اگه رفتی پیشش نگی تو سایت یکی معرفی کرده ها😬شناسایی میشم😂بگو دوستم

اهان فک کردم متاهل اخه گفتی رفتی روانشناس میگم گفتم شاید مشکلی داری اره عزیزم مرسی خودشه

من تقریبا افسرده بودم از یه چیزی ترسیده بودم

پدر منم اخلاقش خوب نیس بعد بهش گفتم الته اونجا دیگه ترسم رفته بود بعد با بابام حرف زد یعنی باورت نمیشه پدر من شد فرشته بعد ۱ هفته اخلاقش برگشت که اون بخواطر ...نگم بهتره

از وقتی که افسرده شدم به خیلی از خوراکی ها که علاقه داشتم دیگع ندارم دوهفته اول افسردگیم که کلا دوهف ...

عزیزدلم شما افسرده نیستی همین که دنبال درمان هستی نشون میده افسرده نیستی فقط حوصله هیچ کاری نداری همه چی برات تکراری شده فکرت باید عوض کنی از هرچی میترسی بشین بهش فکرکن به چه دلیلی ازش میترسی یا به چی دلیلی از فلان چیز بدت میاد تو خونه تنهایی اهنگ بزار برقص ورزش کن چندتا لباس خوشگل بخر توبتی بپوش یکم وسیله ارایشی بخر کلی حالت خوب میشه بنظرمن اصلا دارو مصرف نکن این داروها خیلی عوارض دارن وقتی سالم هستی دلیلی نداره دارو مصرف کنی 

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
عزیزدلم شما افسرده نیستی همین که دنبال درمان هستی نشون میده افسرده نیستی فقط حوصله هیچ کاری نداری هم ...

من تواین دوماهی که افسردگی داشتم یکماهشو میخوام برم درمان کنم اما حال ندارم حوصله ندارم درمان میخوام بشم چون میترسم زندگیمو نابودکنم شوهر ازم دلسرد بشه فقط واسه همین میخوام درمان شم اگه مجردم بودم هیچوقت واسه درمان پیش قدم نمیشدم چون الان خیلیا چیزا واسه ازدست دادن دارم شوهرم زندگیم خونم همه چیزم از دست میره اگه نرم درمان نشم

من تواین دوماهی که افسردگی داشتم یکماهشو میخوام برم درمان کنم اما حال ندارم حوصله ندارم درمان میخوام ...

اره برو عزیزدلم شایدم افسرده نیستی حوصله هیچ‌کاری نداری مشکل از داخل بدنت هست

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات