2777
2789

بگید طول روز چکار میکنید از همه چی بچه داری نظافت اشپزی و....😍😍😍

خدایا پناهم باش 😍مراقب پسرم باش😍وآروزهای همسرم رو برآورده کن😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رو تمیزی خونه بیش از اندازه حساسم.قبل کرونا کارگر داشتم خیلی راحت بودم الان پدر خودم داره در میاد اه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

من ک مدام تو اتاقم یا با شوهرم تماس میگیرم یا تمرین گیتار یا زبان یا بافتن یا رقص😐تف تو کرونا هیچ جا نمیریم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

من از جارو برقی کشیدن بدم میاد بگید چیکار کنم 😫😫😫

دوهفته است جاروبرقی نکشیدم (البته  نپتون همش دستمه)

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
من رو تمیزی خونه بیش از اندازه حساسم.قبل کرونا کارگر داشتم خیلی راحت بودم الان پدر خودم داره در میاد ...

خوبه که عزیزم کدبانو😍

خدایا پناهم باش 😍مراقب پسرم باش😍وآروزهای همسرم رو برآورده کن😍

همه کار ،دیرزو که خیلی کار کردم از نظافت خونه بگیر تا کلی شستشو و ضد عفونی خریدا،امروز یه کم خلوت بود سرم از صبح فقط ناهار درست کردم ،یه خورده کدو و بادمجون سرخ کردم،الانم زیر پتو 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت