2777
2789
عنوان

پرش نوزاد در خواب😫😫😫

721 بازدید | 16 پست

دخترم امروز سه ماهش تموم میشه همش تو خواب میپرد. دستاش دوتا میپرن هوا وقتی خوابه و بیدار میشه.یا دستاش رو میماله صورتش بیدار میشه.خسته شدم انقدر قنداتش کردم سر شب نمیتونم قنداق کنم و خوابشم میاد و خیلی عنق میشه.کسایی که تجربه دارن کی این بچه ها خوب میشن و راحت میتونن بخوابن؟؟؟

بچه های منم اینجوری بودن ۵ماهگی خوب شدن.روانیم کرده بودن

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه سه ماهشه خسته شدی خدا به داد بدها برسه 🤪بچست دیگه شاید به صدا حساسه ...وقتی از پیشش میری یه روسری یه بلوزی چیزی بزار کنارش که بوی خودتو بده انوقت راحت میخوابه

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕

دختر منم همینجوری بوده عزیزم توخواب یهو میپرید قنداقش کردم راحت می خوابید بااینکه اصلا خوشم نمیومد از قنداق ولی خودش عادت کرده بود تا ۷ ماهگی باید قنداق میشد 

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑

پرش از ارتفاع یا پرش از موانع سختــ؟

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
تازه سه ماهشه خسته شدی خدا به داد بدها برسه 🤪بچست دیگه شاید به صدا حساسه ...وقتی از پیشش میری یه رو ...

بدون خودم هم میخوابه فقط انگار تو خواب میترسه.تو بغلم هم بارها خوابیده ولی بازم دستاش میپرن هوا

همین کارو بارها کردم ولی تو بغلم هم میپره

شاید به صداها حساسه

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
ای جانم خوابش سبکه  ب صدا حساسه خستش کن بخوابه خوابش سنگین میشه

دائم در حال دوچرخه زدنه دستاش هم یه بند تکون میده😁😁  خودش خسته میشه بعد دو ساعت و با قنداق راحت میخوابه