2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ‌ خوبی  چیشد عزیزم . نرفتی ان تی؟

سلام قربونت خوبم اول تبریک میگم مامان دوقلوها 😍😍😍ان شاالله به سلامتی دنیا بیان ❤🌹

رفتم ان تی ولی جنسیت رو بهم نگفت، قبلا حتی از روی ضربان قلب هم میگفت ولی مثل اینکه چند نفری اذیت کردن، گفت صبر کن تا انومالی با قاطعیت بهت بگم 

هنوز باید صبر کنم 😅

اگر گفتن منم لایک کن لطفا

عزیزم اگه سونو قیمت مناسب میخوای درمانگاه ولی عصر، تو وکیل اباد، قیمتاش خیلی خوبه 

ولی من رفتم ذبیحی واسه دقت کار و اینکه سونو NT بود

عزیزم اگه سونو قیمت مناسب میخوای درمانگاه ولی عصر، تو وکیل اباد، قیمتاش خیلی خوبه  ولی من رفتم ...

سلام خانومی من با نسل امید صحبت کردم گفت هزینه سونو ۲۱۶ ت میشه ولی چون بیمه تکمیلی هستی تا ۱۱۶ ت بیمت قبول میکنه ۱۰۰ ت آزاد باید بدی .بعد پرسیدم آزمایش خون غربالگری چی ؟ گفت آزاد حساب میکنیم میتونی بری جای دیگه که طرف قرارداد با بیمه باشن

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
سلام خانومی من با نسل امید صحبت کردم گفت هزینه سونو ۲۱۶ ت میشه ولی چون بیمه تکمیلی هستی تا ۱۱۶ ت بیم ...

ذبیحی هم همین قیمت بود، من ازمایش خونم با بیمه شد۱۳۰  که رفتم نزدیک خونم، ولی خب پردیس هم خوبه بیمه هم قبول میکنه

فکرکن ولی عصر سونو  NT میشد ۸۰ هزار

ببخشید عزیزم این قدر سوال میپرسم مهم نیس آزمایش خون و سونو جاهای مختلف رفت؟ الان آزمایش خون و کجا برم بنظرت

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
ذبیحی هم همین قیمت بود، من ازمایش خونم با بیمه شد۱۳۰  که رفتم نزدیک خونم، ولی خب پردیس هم خوبه ...

الان زنگ میزنم درمانگاه ولی عصر سوال میکنم هنوز که وقت دارم ۸ هفتم ولی بازم ببینم کجا برم بهتره 

فکرکن ولی عصر سونو  NT میشد ۸۰ هزار

میگه آزمایش خون کلا آزاده دفترچه رو مهر میزنم خودتون ببرین بیمه بگیرین

میگه آزمایش خون کلا آزاده دفترچه رو مهر میزنم خودتون ببرین بیمه بگیرین

نه راحت باش اگه سوالی داری

مهم نیست کجا بری، اینکه تو یه روز هم سونو بری هم ازمایش مهمه

قیمت رو بهت نگفت ولی عصر؟ 

پردیس دوستم رفته بود ۲۲۰ 

ببخشید عزیزم این قدر سوال میپرسم مهم نیس آزمایش خون و سونو جاهای مختلف رفت؟ الان آزمایش خون و کجا بر ...

کلا اگه هزینش واست موردی نداره 

سونو طاهریان و ذبیحی رو من پیشنهاد میکنم

ارمایشگاهم پردیس 

البته میگم من خودم ازمایشمو جای خونم رفتم چون موقع دخترمم همینجا رفتم خوب بود 

سلام قربونت خوبم اول تبریک میگم مامان دوقلوها 😍😍😍ان شاالله به سلامتی دنیا بیان ❤🌹 رفتم ان تی ول ...

ممنون عزیزم‌سلامت باشی .😍

ای بابا ... مگه ۱۲ هفته نبودی؟

کاش یه دو سه روز بیشتر صبر میکردی بعد میرفتی

۹/۹/۹۹ انشالله صدای قلب تو دلیمو میشنوم😍