2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوک به کروناست و...

555 بازدید | 47 پست

الان 2 3 روزه شوهرم علایم خفیف داره یعنی حالش اونقدری بد نیست، قبل از علایمش من و دخترم اومدیم خونه مامانم.. امروز رفتم براش یه سری وسایلی که میخواست رو خریدم که ببرم بهش بدم یک ساعتی از بیرون رفتنم گذشته بود شوهرم زنگ زد گفت چرا نیومدی چرا دیر کردی 1 ساعته رفتی داشتم توضیح میدادم که یهو تلفنو روم قطع کرد فکر کردم شارژش تموم شده دوباره زنگ زدم گوشی رو برداشت و گفت تو عقده بیرون رفتن و دور زدن با ماشینو داری!!!!!!! و باز قطع کرد خیلی بهم برخورد من خودم بیماری زمینه ای دارم و اصلا از خونه بیرون نمیرم حالا بخاطر اون رفتم بیرون خرید بعد اون اینجوری با من حرف زد💔 رفتم خریدارو گذاشتم تو آسانسور و خودم برگشتم خونه مامانم الانم از صبح نه اون زنگ زده نه من تماسی گرفتم.. شما بودین چیکار میکردین؟! بازم بهش زنگ میزدین حالشو بپرسین؟؟ 

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حالش خوب نبوده اعصابش ریخته بهم

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
یه سوال دارم اگه برعکس میشد شوهرت اگه ولت میکردمیرفت خونه مادرش عکس العملت چی بود؟؟؟

😐😐😐 من ولش نکردم من بیماری زمینه ای دارم اگع کرونا بگیرم احتماب مردنم زیاده خودش‌ میگه نیا

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

بهرحال مریضه و خدانکنه مردا مریض بشن یا یه سرماخوردگی کوچیک بگیرن...انقد ادا درمیارن از خودشون...اونم شاید بهونه گیری کرده باهات اونجوری رفتارکرده...مردا بیشتر موقع مریضیشون به پرستاری نیاز دارن ولی خب کار درست همین بود که رفتی خونه مامانت چون این مریضی ساده نیس...کرونااااس😷😢😰

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋
یه سوال دارم اگه برعکس میشد شوهرت اگه ولت میکردمیرفت خونه مادرش عکس العملت چی بود؟؟؟

میگه بیماری زمینه ای داره

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
😐😐😐 من ولش نکردم من بیماری زمینه ای دارم اگع کرونا بگیرم احتماب مردنم زیاده خودش‌ میگه نیا

چه بیماری ای داری عزیزم

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋
اون همیشه اعصابش بهم ریخته ست

تو به خاطر رضای خدا و این که عیادت و احوالپرسی از مریض ثواب داره بهش زنگ بزن

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر